Oto Yıkamada Yeni Trend
Çubuk’ta Dinçer Özbay isimli girişimci tarafından açılan ARDA OTO yıkama sektörde yeni bir oluşum başlattı.
İlçe merkezinden kaldırılan oto yıkamaların ardından mesai saatlerinde oto yıkatmak sorun olmaya başladı. Bunu fırsat bilen girişimci Dinçer Özbay açtığı Arda Oto yıkama ile ilçe genelinde telefonla hizmet veriyor.
Otoları adresten alan ve yıkadıktan sonra tekrar adrese teslim eden Özbay,’’İlçemizde özellikle mesai saatleri arsında esnaf, memur, işçi ve bayanların otomobillerini yıkatmaları sorun haline geldi. Bizde düşündük ve bir kampanya başlattık telefonla 0533 618 41 91 numaralı telefonu arayanların otomobillerini geliyoruz iş yerinden veya evlerinden alıyoruz ve yıkayıp kuruladıktan sonra kendilerine teslim ediyoruz’’ dedi.
İş yerlerinde oto boya koruma, pasta cila, oto kuaför, iç ve diş oto yıkama, motor yıkama, itina ve hijyenik olara yapılır ve adrese teslim edilir diyen Özbay, adreslerinin Sanayi Caddesi No: 46’da olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.