Osman Şahbudak TRT Kent Radyo’nun Konuğu Oldu

Osman Şahbudak TRT Kent Radyo’nun Konuğu Oldu

TRT Kent Radyo’da Yayınlanan BY Sempatikle Ankara'nın Değerleri isimli programa konuk olan Çubuk Haber Onursal Başkanı Osman Şahbudak internet haberciliği konusunda değerlendirmelerde bulundu.

TRT Kent Radyo’da Yayınlanan BY Sempatikle Ankara'nın Değerleri isimli programa konuk olan Çubuk Haber Onursal Başkanı Osman Şahbudak ve Danışman Gazeteci Berat Erkök internet haberciliği konusunda değerlendirmelerde bulundular.  

Çubuk Haber Onursal Başkanı Osman Şahbudak ve Danışman Gazeteci Berat Erkök, TRT Kent Radyo’da canlı olarak yayınlanan BY Sempatikle ‘Ankara'nın Değerleri’ adlı programında İnternet haberciliğinin sorunları ve internet haberciliğinin ülkeye ve bölgeye katkıları hakkında konuştu.

Bölgede İnternet medyasının duayeni diyebileceğimiz Çubuk Haber İnternet haberciliği ve internet medyasının gücü ve geleceği hakkında yapılan söyleşide Şahbudak, şunları söyledi:

“Ankara’da bir ilki başardık. ‘Nedir o’ denirse internet haberciliğini başlattık. Şu anda cubukhaber.com’un açtığı yolda, onu takip ederek birçok haber sitesi açıldı. Dolayısıyla bilgiye ulaşmak kolaylaştı... Şurası bir gerçek, internet çok şeyi değiştirdi ve değiştiriyor. Üstelik değişimi o kadar köklü yapıyor ki kimsenin bunu tersine çevirmeye gücü yetmeyecek bir şekilde yapıyor. Çünkü interneti durdurmak isteyen, günlük hayatı durdurmuş hale geliyor.”

Çubuk ve Çubuk’ta yürütülen çalışmalar hakkında da bilgi veren Şahbudak, program süresince internet haberciliğinin zorluklarını da uzun uzun anlattı.

Bir diğer konul olan Danışman Gazeteci Berat Erkök ise, siyasilere yakın olmanın internet gazeteciliğindeki avantajları ile internet gazeteciliği hakkındaki teknik konulara değindi. Başkentte internet gazeteciliğinin zorluklarına da değinen Erkök, BY Sempatiğin sorularını cevapladı.  

img-20170405-wa0002-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum