Orhan Gülle’den İstanbul'daki terör saldırısına kınama

Orhan Gülle’den İstanbul'daki terör saldırısına kınama

Orhan Gülle’den İstanbul'daki terör saldırısına kınama

Çubuk Ziraat Odası Başkanı Orhan Gülle, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınayarak "Terörü destekleyen, terörizme katkı veren dolaylı ve doğrudan terörizm ile iç içe olan bütün kurumları, uluslararası güçleri, devletleri lanetliyoruz" dedi.

Ramazan ayı içerisinde İstanbul'da gerçekleşen ikinci saldırı olduğuna dikkati çeken Orhan Gülle, "Terörün kaynağı ne olursa olsun hedefi insanlıktır. Tam İsrail ve Rusya ile ilişkilerin normalleşme sürecine girdiği bu dönemde, turizme olumlu yansımaları olacağı umulurken Avrupa'nın en büyük havalimanlarından birinde saldırı gerçekleştirmek sadece Türkiye'nin değil içinde bulunduğu coğrafyanın istikrarına gölge düşürmektir" ifadelerini kullandı.

Atatürk Havalimanı'ndan yıllık yaklaşık 70 bin yolcu geçtiğini hatırlatan Gülle, "Dünyanın pek çok ülkesinden yolcunun bulunduğu Atatürk Havalimanı'nda gerçekleştirilen terör saldırıları sadece Türkiye'nin değil tüm dünyanın sorunudur. Alçak terör insanlığı hedef almıştır" dedi.

Türkiye'nin teröre hiçbir şekilde teslim olmayacağının altını çizen Orhan Gülle, "Terör saldırılarıyla insanları korkutmaya, turizmi baltalayarak ekonominin damarlarını tıkamaya çalışanlar asla ve asla amaçlarına ulaşamayacaklar. Vicdan ve insan sevgisinden yoksun şer odaklarının gerçekleştirdiği saldırı, Türk insanının birlik ve beraberliği karşısında yenik düşecektir" ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.