Oda Toplantılarının Son Konuğu Eski Belediye Başkanı Özden Oldu

Oda Toplantılarının Son Konuğu Eski Belediye Başkanı Özden Oldu

Oda Toplantılarının Son Konuğu Eski Belediye Başkanı Özden Oldu

Çubuk’ta ilk defa Yukarı Çavundur Mahallesi’nde yapılan ve neredeyse tüm ülkeye örnek olan Oda Bilgilendirme ve Eğitim Toplantılarının sonuncusu gerçekleştirildi. Oda toplantılarının son konuğu eski Çubuk belediye başkanlarından Lokman Özden oldu.

Yukarı Çavundur Mahallesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen ve geçtiğimiz yıl tadilatı yapılarak hizmete açılan dernek binasında gerçekleşen toplantıda konuşan Lokman Özden, mahallede başlatılan örnek çalışmadan dolayı dernek yöneticilerine teşekkür etti.

Konuşmasında Yukarı Çavundur’da daha önce kendilerinin yaptıkları çalışmalardan bahseden Özden, güzel çalışmalara kendisinin de elinden geldiğince destek olacağını dile getirdi.

Yapılacak halk oylamasına da değinen Özden, “Elbette bizim siyasi bir geçmişimiz ve hizmet ettiğimiz bir partimiz var. Partimiz ve reisimiz için bizde elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Referandumda ‘Evet’ çıkması için var gücümüzle çalışıyoruz. Yukarı Çavundur’da benim memleketim bu nedenle buradan da çok yüksek oranda evet çıkması için çalışacağız. Sizler reisimiz için tam kadro evet diyeceksiniz, benim bundan hiç şüphem yok” ifadesini kullandı.

Dernek Başkanı Osman Şahbudak da, yanlış uygulamalar ve eksik bilgiler nedeniyle mahalle halkının göç ettiğini ve bunu tersine çevirebilmek için mücadele ettiklerini belirtti.

Vatandaş odaklı dernekçilik yürüttüklerini söyleyen Şahbudak, “Yaklaşık 5 ayda 20’ye yakın toplantı ve etkinlik yaptık. Yaklaşık 20’ye yakın önemli şahsiyeti ve eğitimciyi mahallemizde misafir ettik. Sadece düzenlediğimiz kurslarda 200 vatandaşımız eğitim aldı. Sorunlarımızı bildirdik, yapılacak çalışmalar için destek istedik. Bizi kırmayarak buraya gelen tüm davetlilerimize teşekkür ediyoruz. Bizim tek amacımız mahalle halkımızın hem eğitim hem de ekonomik anlamda gelişmesini sağlamak. İnsanlarımız emeklerinin karşılığını alıp cepleri para görürse mahallemizin de dolayısı ile bölgemizin de gelişmesi kendiliğinden olacaktır” diye konuştu.    

Yapılan konuşmaların ardından program, soruların yanıtlanmasıyla devam etti.

img-20170409-wa0013-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.