Ak Parti Adayı Özden Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Ak Parti Adayı Özden Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Ak Parti Adayı Dr. Mustafa ÖZDEN Sanayi Esnafını Ziyaret Etti...

    Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa ÖZDEN'in ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren esnaflara yönelik ziyaretleri devam ediyor.




"Dr. Mustafa ÖZDEN Sanayi esnafını tek tek ziyaret etti.”


Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa ÖZDEN Çubuk esnafı ile bir araya gelmek için başlattığı esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Çubuk Sanayisinde bulunan esnafını tek tek ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa ÖZDEN ve Ak Parti Teşkilatı dükkan dükkan gezerek esnaflara "hayırlı iş, bol kazanç dileğinde ve dua, destek talebinde" bulundu. Sanayi Esnafı ziyaret esnasında Dr. Mustafa ÖZDEN'e  seçildiğindede kendisini burda görmek istiyoruz talebinde bulundu. Dr. Mustafa Özden'in cevabı ise "Buradan basın aracılığı ilede sizlere söz veriyorum kayıt altına alabilirler. Her zaman yanınızda olacağım ve beni seçimden de sonra burada göreceksiniz." dedi.


İş yeri sahipleri ve çalışanları ile tokalaşarak bir süre sohbet eden Özden, "Sizlerin ve vatandaşlarımızın daha iyi şartlarda mutlu ve huzurlu yaşamaları için çalışacağız" dedi.

 


Özden'i yanlarında görmekten mutlu olduklarını belirten esnaf, bu ziyaretleri ile de Ak Parti Adayı Özden'in bizleri önemsediğini görmek bizleri mutlu etmiştir kendisine teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandılar.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum