Yazıcıoğlu Çubuk'u Sevdi

Yazıcıoğlu Çubuk'u Sevdi

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu Çubuk Esnafını ziyaret etti.



Çubuk'ta düzenlenen bir programa davetli olarak katılan Yazıcıoğlu, öğle namazını büyük camide kıldıktan sonra beraberinde Belediye Başkan adayı Durali Simsar ve parti yöneticileri ile birlikte çarşı esnafını ziyaret ederek, sorunlarını dinledi. Atatürk caddesinde bulunan MHP Seçim bürosunuda ziyaret eden Yazıcıoğlu MHP"ye yerel seçimlerde başarılar dileyerek,seçimlerin milletimize ve memleketimize hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Daha sonra Pazar yerine geçen Muhsin Yazıcıoğlu vatandaşların coşkulu tezahüratları ile karşılandı. Pazar esnafını tek, tek dolaşarak esnafın hatırını sordu. Belediye Başkan Adayı Durali Simsar"a 29 Mart"ta yapılacak seçimlerde oyları ile desteklemelerini istedi.

Yazıcıoğlu"na büyük ilgi gösteren vatandaşlardan bazılarının Yazıcıoğlu"na sarılarak ağladıkları görüldü. Kıbrıs Caddesindeki esnaflarıda ziyaret eden Yazıcıoğlu Atatürk Parkına geçerek Çudef"in dağıttığı Aşure çadırında, BBP"ye yeni katılan Haksever ve vatandaşlarla birlikte aşure yedi.

Yazıcıoğlu, sorulan soruları cevapladı. Çubuk"a ayrı bir sevgim var. Aile dostlarım var, onun için fırsat buldukça Bu güzel ilçeyi ziyaret ediyorum. Adayımız Durali Simsar"ı sizlere emanet ediyorum. Önümüzdeki günlerde yine Çubuk"a gelerek partimize katılan arkadaşlarımıza rozetlerini takacağız. Çubuk"un bende ayrı bir yeri var dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum