Müteahhitler Kongrede Buluştu

Müteahhitler Kongrede Buluştu

Çubuk'lu Müteahhitler ,kaşılaştıkları sorunları birlik içerisin'de çözmek için olağan kogreye giderek yeni başkanını seçti.

Gündemlerin'de kongre olmayan Müteahhitler ,karşılaştıkları sorunlara çözüm bulmak için geçtiğimiz pazar günü bir araya geldiler.

Toplantı'da olağan kongre kararı alan Müteahhitler ,Çubuk Müteahhitler Derneği Başkanlığı'na Cafer Şan'ı seçtiler

.

Başkanlığa seçilen Cafer Şan yaptığı açıklama'da " Müteahhitlerin bir çok sorunla karşılaştığını ve bu sorunların birlik içinde çözülebileceğini düşündükleri için olağan kongre kararı aldıklarını kaydeden Başkan Cafer Şan, "Çubuk'lu Müteahhitler olarak bir araya gelmemizin amacı, güç birliği yaparak yaşadığımız sorunları el birliği içinde çözmek. İnşaat müteahhitliği işi, 400 kalem malı ve üreticisini ilgilendirmektedir. Çok kapsamlı bir alan olan inşaat müteahhitleri sayesinde, binlerce kişi istihdam olmaktadır. Böyle büyük ve istihdam sağlayan bir topluluğun, mutlaka güç birliği yaparak sorunların üstüne gitmesi gerekir.
Ayrıca derneğimiz sayesinde, belediye, vergi dairesi, SSK, il savunma müdürlüğü ile de birebir ilişki içinde olup, bu kurumlarla olan meselelerimizi tüzel kişilik olarak çözmeyi hedefliyoruz.

 Yine bizleri yakından ilgilendiren mimarlar, inşaat mühendisleri, makine mühendisleri, harita mühendisleri, jeoloji mühendisleri odaları ile iyi ilişkiler içinde problemlerimizi çözmeye çalışacağız.

 Belediyemizle olan ilişkilerimizde de, ortak çözümler üretip şehrimizin güzelleşmesinde üzerimize düşen görevi yapmaya gayret edeceğiz. Tüm inşaat müteahhitlikleri arkadaşlarımızın problemlerinde yanında olacağız. Birlik olarak üzerimize düşen görevi yapmaya hazırız.Şu anda derneğimiz'de 35 arkadaşımız üye,diğer müteahhit arkadalarımızı'da aramıza bekliyoruz." dedi.

Birlik yönetimi şu şekilde oluştu:

"Dernek Başkanı: Cafer Şan ,

 Başkan Yardımcısı: Kadir Bal,

Muhasip: İbrahim Bakşi,

 Üyeler: M.Emin Ertürk,Kerim Kuzucu,"

Yönetim Kurulu yedek üyeler,

Şerafettin Özden, Mehmet Koç, Muzaffer Akansel, Ali Kıyak, Muammer Aktaş

Denetim Kurulu

Hamza Aydos,Fahri Akalın, Tuğrul Çubukçu

Denetim Kurulu Yedek

Zekai Koca, Fahrettin Kadayıf,Hasan Dinçer

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum