Mültecilerden  Teşekkür Ziyareti

Mültecilerden Teşekkür Ziyareti

Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca’yı Somali ve Afganlardan oluşana mülteciler kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular.

Çubuk Belediyesi, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği İyi Niyet Elçisi Muazzez Ersoy ve Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği ile birlikte Somali ve Afganlardan oluşan 30 kişilik gruba ünlü Çubuk turşularının yapımı ile ilgili kurs verilmiş ve 10 Aralık İnsan hakları gününde günün anısına eğlence tertip edilmişti.

Mülteciler kendileri ile tek, tek ilgilenen Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca"ya kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundular. Başkan Tuğluca"ya kendilerine verilen turşu kurma kursundan dolayı da teşekkür eden mülteciler; Yönetici olarak sizlerin ve Çubuk halkının sıcakkanlı, cana yakın ve sevecen olmanız bizleri bağrınıza basmanız kısa sürede olsa yaşamış olduğumuz dertlerden bizleri uzaklaştırmıştır. Diyerek ayrı ayrı kendi dillerinde ve Türkçe olarak teşekkür ettiler.

Başkan Tuğluca"da ziyarete gelen mültecilere yiyecek ve içeceklerden oluşan yardım paketleri ile turşu hediye etti.



HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.