Muhtarlar Dertli

Muhtarlar Dertli

Çubuk Belediyesi Park bahçeler müdürlüğün'de Belediye Başkanı Adem Tuğluca ile bir araya gelen Mahalle Muhtarları sıkıntılarını dile getirdiler.



Muhtarlar hem kahvaltı hem de sohbet ederek sıkıntılarını dile getirdi. Tek tek söz alan muhtarlar Çubuk Belediye Başkanı Adem TUĞLCA'dan Mahallelerin'de olan eksikliklerin bir an önce giderilmesini istediler. Bazı köylerin su ve elektriklerinin olmaması tepki çekti.

Özellikle Akkuzulu Mahallesi ve Mutlu Köyü Muhtarları kendi bölgelerin'de yarım kalan hizmetlerin bir an önce bitirilmesini stediler.

Mutlu köyü muhtarı ser çıktı
Mutlu Köyü Muhtarı Mustafa Çelik Başkan Tuğluca'ya sert çıkarak "Alt yapı yapacağız diye getirip bıraktığınız büzler iki yıldır atıl vaziyette duruyor.Bir an önce bu büzlerin döşenmesini istiyoruz.Eğer Bu sorunu halletmezseniz,Çöp varillerini ve büzleri Traktöre yükler getirir Belediye'nin önüne yıkarım.Bizim ne köy olduğumuz belli ne mahalle olduğumuz belli"diyerek tepkisini dile getirdi.Başkan Tuğluca ise bu yaz Mutlu Mahallesi'nin sorunlarını halledeceklerini söyledi.

Muhtarlara bilgisayar verilmesi düşünülüyor.
Muhtarların teknolojiye ayak uydurmaları düşünülen şu günlerde bilgisayar verilmesi düşünülüyor. Muhtarların birçoğunun bilgisayar bilmemeleri küçük bir ayrıntı olarak göze çarpıyor. Bilgisayar eğitimlerini Muhtarlar Derneğinde alacak olan muhtarlar olumlu bakıyorlar. Verimli bir sonuç alınamayan toplantıda Muhtarların hazırlıksız oldukları gözlerden kaçmadı.

Çubuk'a sonradan dahil olan mahallelerin Alt yapısı'nın bu sene sonunda bitirileceğini söyleyen Belediye Başkanı Adem Tuğluca muhtarlardan gerekli bilgiyi alarak notlarına ekledi. Muhtarlara destek olacağını, arandığımız, göremediğimiz ulaşamadığımız sorunlarda yardımcı olmaları ricasında bulunarak, toplandı son buldu.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.