Muhtarlar Derneğinden Ziyaret

Muhtarlar Derneğinden Ziyaret

Çubuk Muhtarlar Derneği tarafından Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ile bir tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenlendi.

Çubuk Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Çubuk Belediyesi Fen İşleri Koordinatörü Mehmet Kuzal, Zabıta Müdürü Orhan Ünal, Özel Kalem Müdürü Yusuf Akkaya, Çubuk Muhtarlar Derneği Başkanı Satılmış Sinan ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çok sayıda mahalle ve orman köyü muhtarı katıldı.


29 Mart yerel seçimler sonrası ilk kez bir araya gelen muhtarlar hayırlı olsun dileklerini sunarken, ayrıca toplantıda taleplerini de dile getirdiler. Başkan Özden de yapılacak çalışmalar hakkında muhtarlara bilgi verdi



""İLÇEMİZİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ""


Çubuk Belediyesi olarak Çubuk"a hizmetin en iyisini yapmak için muhtarlarla el ele çalışacaklarını söyleyen Başkan Özden,""Şehrimizi halkımızın temsilcisi olarak gördüğümüz muhtarlarımızla birlikte yöneteceğiz. Bizler hizmetlerimizi yaparken, hizmet üretirken bütün bunların yansımalarını gören sizlersiniz. Dolayısıyla mahalleye sahip çıkacak olan, yapılan hizmeti halka anlatacak olan, o hizmetlerin eksiklerini bize ulaştıracak yine sizlersiniz. O nedenle sizler bizim temsilcilerimizsiniz” dedi.



Eksiklikler ve ihtiyaçlar konusunda çalışmaların sürdüğünü belirten Özden, biraz daha sabretmeleri isteyerek, hizmetin tüm mahallelere eksiksiz ulaştırılması için yerinde tespitler yapacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.