muhtar'dan başkana teşekkür

muhtar'dan başkana teşekkür

Çubuk Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca’ya mahallesi için yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.


Çubuk Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca’ya mahallesi için yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.


Yavuz Selim Mahallesi Muhtarı Osman Bağcı şunları söyledi;” Çubuk Belediye Başkanımız Adem Tuğluca Gözde Sitesinin yanında bulunan Gözde Park içerisinde mahalle halkımızın katılımı ile bir istişare toplantısı yapmıştır. Yapılan toplantıda mahallemize yapılan hizmetlerle ilgili mahalle sakinlerine bilgi vermiştir. Toplantı esnasında bizlerin sorunlarını dinlemiştir. Bu toplantının mahallemizde yapılması muhtar olarak beni ve mahalle halkımızı sevindirmiştir.”dedi


Muhtar Osman Bağcı mahallesinde yapılan çalışmalar hakkında şunları söyledi;” Mahallemizin cadde ve sokaklarına kilit taşı döşenmiş olup, çalışmalar devam etmektedir. Mahallemizde yapılmakta olan 8 yıllık İlköğretim okulunun etrafındaki sokakların tamamına sıcak asfalt atılmıştır. Mahallemize yeni parklar yapıldığı gibi, önceden yapılan parkalarında onarım ve bakımları yapılarak halkımızın hizmetine sunulmuştur.”


“Mahallemiz halkı yapılan bu halk toplantısından ve hizmetlerden memnun kalmışlardır. Başkanımız tarafından hizmetlerin devam edeceğini bildirmesi şahsım ve halkımız için sevindirici olmuştur.”

“Mahallemize yapılan hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımız Adem Tuğluca’ya ve ekibine, mahalle halkı adına teşekkür eder hizmetlerinin devamını bekleriz.” dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum