Muhsin Yazıcıoğlu İçin Anma Gecesi

Muhsin Yazıcıoğlu İçin Anma Gecesi

Kahramanmaraş'ta helikopter kazasında hayatını kaybeden Eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için, Çubuk'ta anma gecesi düzenlendi.

Kahramanmaraş'ta helikopter kazasında hayatını kaybeden Eski BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için, Ankara'nın Çubuk ilçesinde anma gecesi düzenlendi.

Partinin Çubuk İlçe Başkanlığınca Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi'nde yapılan geceye katılan BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, etkinlik öncesinde yaptığı açıklamada, 18 yıldır, ülkenin bir an önce ''Cunta Anayasası''ndan kurtulması gerektiğini söylediklerini belirtti.

Anayasa değişikliğinin Mecliste uzlaşı ortamında kabul edilmesi gerektiğini ifade eden Topçu, ''Millet mutabakatlı bir sivil anayasayı ortaya koymak gerekir. Bu sivil anayasayı ortaya koyunca da devlet hukuk devleti olacaktır. Yargı bağımsız olacaktır. Kamuda ciddi bir reform yapılacak, yasama, yürütme ve yargı yerli yerine oturtulacaktır. Böylelikle 24 saat demokrasinin kesintisiz işlediği ülke haline gelmiş olacağız. Netice de Cunta Anayasası ortadan kalkmış olacaktır'' dedi.

Daha sonra anma gecesine katılan Topçu, merhum Muhsin Yazıcıoğlu'nun siyasi çalışmalarını anlattı.
Geceye, BBP Ankara İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozuk, İlçe Başkanı Mahmut Yazıcı ve çok sayıda partililer katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.