MSL Vipp Men & Women Giyim Mağazası Açıldı

MSL Vipp Men & Women Giyim Mağazası Açıldı

Erkek ve Kadın giyiminde birçok dünya markalarının adresi olan MSL Vip Men ve Women Giyim Mağazası Çubuk’ta açıldı.

Cumhuriyet Mahallesi Santral Sokak No: 20 Çubuk Lisesi’nin yanında hizmete giren MSL Vip Men ve Women Giyim Mağazası kaliteli dünya markalarının ihracat fazlalarını Çubuk’a taşıdı. 

 

First Chanel, #Robin #FkPynapple, #Ftz, #Quzu, #Busem erkek ve  bayan giyiminde birbirinden güzel kombinleri bir araya getiren MSL, kaliteyi hayat tarzı yapan Çubuklulara hizmet ediyor. 

 

Marka ve kaliteli giyinmek isteyen Çubukluları mağazasına davet eden genç girişimci Mehmet Özbay, ihracat fazlalarını Çubuk’a taşıdıklarını ifade ederek, “Birçok kaliteli dünya markalarının ihracat fazlalarını bir araya kombin olarak getirdik. Erkek ve Kadın giyiminde dünya markalarını uygun fiyat ve kalite konseptiyle halkımızın hizmetine sunuyoruz. Onlarca renk seçeneğine ve birbirinden kaliteli ve estetik tasarımına sahip kazaklar, montlar, yelekler, oduncu gömlekleri ve kotlar gibi daha bir çok ürünümüzü mağazamıza taşıyarak önemli bir kreasyona imza attık. Az kâr edeceğiz ama müşterilerimizi kaliteyle tanıştıracağız. Mağazamız Çubuk’a hayırlı olsun” dedi. 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.