MHP istişare toplantısı yapıldı

MHP istişare toplantısı yapıldı

Dün saat 20:30 da Ateş Düğün Salonunda MHP istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıya Mhp Genel Başkan Yardımcısı Oktay Vural, Ankara il Başkanı Ömer Demirel, Mhp Çubuk İlçe Başkanı Mustafa Gökmen ve Millet Vekili Aday adayları ,diğer ilçe ve belde başkanları, sivil toplum örgütleri, dernek başkanları, mahalle muhtarları ve partililer katıldı. Toplantı
Mustafa Gökmenin açılış konuşmasıyla başladı. MHP ilçe başkanı Mustafa Gökmen aday adaylarını sahneye alarak onları partililere tanıttı.

Aday adaylarının isimleri şöyle
Muharrem Beşir, M. Ali Şahin, Tevfik Yıldırım, Mustafa Erdem, Mustafa Demirci, Ertuğrul Öztürk, Av. Fahrettin Piyade

Mustafa Gökmen şunları söyledi ;
"Hükümete ve Çubuk Belediye Başkanına yüklenen Gökmen bizim seçimi kaybetmemizde bir hayır olduğunu gözlemledik. Eğer biz kaybetmeseydik bunların gerçek yüzünü göremeyecektik. Biz yalan vaatlerle siyaset yapmadık onun için anlımız açık. Bunlar ABD’nin uşağı olmuşlardır.Hiç bir şehit cenazesine katılmamışlardır.Şehitlerimize kelle diye hitap etmişlerdir.Bunların en büyük destekçisi Barzani, Talabani, Yunanistan ve ABD başbakanlarıdır. Ne mutlu türküm diyemeyen adamın cumhurbaşkanı olması hak değildir dedi.Çubuk belediye başkanınıda eleştirerek Yeni Büyükşehir 25000 lik imar planın da mevcut imarlı yerlerin korunduğunu ve geri kalan yerlerinde tarımda 1. ve 2. sınıf arazi olarak korunmaya alındığını ve bu arazilerin imar yapılması ve üzerinde bina veya ev  yapılmasının imkansızlaştığını belirtti..Yine 15.05.2007 saat 19:00 da İlhami Taşkesti Sünlü'ye giderek muhtarınızı aradan çıkartın size ihaleler konusunda yardımcı olayım dediğini. Bu nedenle Sünlü Muhtarının Kaymakamlığa giderek istifa dilekçesini sunduğunu ifade etti.Peşkeşlerin bunlarla da sınırlı kalmayıp Esenboğa Belediyesinde açılışı 7 YTL den yapılan 250 dönümlük arazinin metre karesi 10 YTL den satıldığını söyledi.Yine Sirkelide de aynı şekilde yapılan ihaleyi Ayhan Yılmaz’ın akrabasının aldığısöyledi.Bu nedenle MHP Türkiye de iktidar olacak yine Çubukta da MHP kazanacak bu peşkeşlere dur diyerek üç hilalli bayrağı Çubuk’un en yüksek yerine dikeceğini" söyledi.

Daha sonra kürsüye gelen genel başkan yardımcısı Oktay Vural hükümetin iç ve dış siyasetini eleştirerek bu hükümet ABD’nin uşağı haline gelmiştir..Askerlerimizin başlarına çuval geçirilmesi olayına tepkisiz kalmışlardır.İç siyasette ise milletin Türklüğü ve Müslümanlığını tartışır hale getirmişlerdir.Alevi vatandaşlarımızı azınlık olarak göstermişlerdir.
Milleti bir birine düşürerek etnik gruplara bölmeye çalışmışlardır.İşsizlik oranı 2002 den bu güne artmıştır.Orada bulunan partililere seslenerek AKP sizden hangi yüzle oy isteyecek.Askerlerin başına çuval geçirildi ona ses çıkarmadık mı diyecekler. şehit olan askerlerimize kelle diye hitap ettiler.Terörist başına sayın diye hitap ettiler.TC’nin toprak bütünlüğü tartışılabilir diyerek mi sizden oy isteyecekler. çiftçiden ne diye oy isteyecekler gözünü kara toprak doyursun diye mi oy isteyecekler yürekleri yetiyorsa gelsinler de oy istesinler.
Oktay Vural konuşması sırasında, Erdoğan’ın geçmişte ve günümüzdeki söylemlerini karşılaştırarak şöyle devam etti: “Sayın Başbakan dün Kürt sorunu var demişti, bugün terörü var diyor. Dün Irak’ın işgalini destekliyordu, bugün yanlıştı diyor
Oktay Vural şöyle devam etti; “Askerimizin başına çuval geçirenler karşısında sessiz kalanlardan, Musul’da 5 güvenlik görevlimizin kanı hala yerde. Ankara’da onların kanlarına rağmen pazarlık masalarına oturanlardan hesap sormak için tek başına iktidar olmamız gerekiyor. Tv’de yayınlanan bir programda, Vali Yardımcısı ve Sosyal Hizmetler görevlisi iki göz odada kalan 80’li yaşlarındaki Kebire Teyze’nin evine gitmişler. Aylık 100 YTL geliri olan teyzeye ‘nasıl geçiniyorsun’ diye sorduklarında, ‘çorap örüp, satıyorum’ cevabını aldılar. Vali Yardımcısı, hibe etmek üzere çıkarıp verdiği parayı gören Kebire Teyze, ‘onurumu kırmayın, bu parayı çoraplarımı satın almanız halinde kabul ederim’ demişti. Kebire Teyze’nin onurunu korumak için tek başına iktidar olmalıyız”.

Toplantının sonunda Yıldırım Beyazıt Mahallesi Muhtarı Zeki Avan ve bazı şehit yakınları Oktay Vural a gittiğiniz bazı yerlerde o bölgenin neyi meşhursa onu hediye ederler bizim bölgemizde şehitler diyarıdır bizde size şehitlerimizin panosunu hediye ediyoruz dedi. Şehitler aileler ve yardımlaşma derneğine yardımlarından dolayı Mustafa Gökmene plaket verildi.Çubuklu millet vekili adayı Muharrem Beşir'e hitaben sizi mecliste görmek sitiyoruz diyerek ona da bir plaket verdiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum