MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAY'I ULUAĞAÇLI PROJELERİNİ AÇIKLADI

MHP BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAY'I ULUAĞAÇLI PROJELERİNİ AÇIKLADI

MHP ÇUBUK BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI SELAHADDİN ULUAĞAÇLI' NIN ÇUBUK İÇİN PROJELERİ

Çubuk'a yatırım çeken, Değerlerini , ürünlerini markalaştıran ve Çubuk'un gelişmesi için önemli anlamda Katkıda bulunacak bazı projelerimiz...

Salça Fabrikası 
Çubukta günlük domates işleme kapasitesine sahip salça fabrikası kurulacak. Salça fabrikasının üretim üniteleri de kurularak işletilmeye hazır hale getirilecek. Tesisimiz Çubuk'ta yaşayan girişimci hemşerilerimiz tarafından üretilecek olan salçanın ülke genelinde markalaşmasını hedeflemekteyiz.

Soğuk Hava Deposu 
Çubuğumuza kazandırmayı amaçladığımız Soğuk Hava Depo’muz 3000 metrekare alana sahip 2000 metrekare kapalı olmak üzere yapılacak bu tesisimiz yaklaşık 30 kişinin istihdam edileceği. İlçe Halkına ve Ankara Hal'ine hizmet ederek gelirleri ile de Belediyemize katkı sağlayacaktır.

Yıldırım Evci Yaylası Sosyal Tesisleri

Yıldırım Evci Yaylasında doğa ile iç içe, bünyesinde restoranının , 20 adet ahşap bungalov evlerin ve 35 yataklı butik otelin olduğu tesislerde sizlerde şehrin gürültüsünden uzak, doğa ile baş başa yemek veya konaklamak ve keyifli zamanlar geçirebileceğiniz sosyal alanlar oluşturacağız

Çubuk Meyve Suyu Fabrikası
Fabrikamız 30.000 metrekare alan üzerine 14.000 metrekare kapalı alan olacak şekilde inşa edilecektir. İstihdam olarak 100 kişinin çalışacağı Meyve Suyu tesisimiz birçok çeşit meyvenin yetiştiği Çubuk bölgemizde kurulacaktır. Ana hedefi, üreteceği her ürünü yurt içi pazarlarda satabilecek kaliteyle üretmek, bu amaçla kullanılan her türlü makine ve ekipmanı günün son teknolojisine uygun olarak seçerek kısa sürede hedeflerine ulaşmayı amaçlayan tesisimiz, üretmiş olduğu ürünlerini iç – dış pazara satarak dolaylı olarak yarattığı istihdamla da Çubuğumuz ekonomisine değer katacaktır.

Meki Termal Havuz Projesi
Çubuğumuz Meki köyü bölgesinde yapılacak olan Termal havuzlarda, 38-41°C sıcaklıkta mineral içeren sularla, ağrılı romatizma hastalıkların, kireçlenmelerin, deri hastalıklarının, stres ve strese bağlı rahatsızlıkların tedavisi amaçlanmaktadır. Termal sular, yer altından çıkan su kaynakları olup, çeşitli soğutma ve dinlendirme işlemlerinden geçirilerek, tesis içerisindeki küvetler, havuzlar ya da banyolara iletilerek, hastanın tedavisine doğrudan yardımcı olmaktadır. 
Amacımız şifalı olan termal suyumuzu Çubuğumuza kazandırmak

Cam Teras 
Baraj Yolunun sol tarafında Karagöl yolu üzerinde Çubuk Manzaralı olan mevkii ye cam seyir terası ve alt katı kafe üst katı lokanta olmak üzere hizmet verecek. İşletmeci tarafından bütün masraflar yapılarak Halkımıza hizmet edecek gelirleri ile de Belediyemize katkı sağlayacaktır.

Çubuk 2 Baraj Rekreasyon Alanı ve Şehir Terası Gözlem Evi
Açık hava tiyatro ve gösteri merkezi, orta ölçekli hayvanat bahçesi, açık ve kaydıraklı yüzme havuzları (195 güneşli gün ortalamasına sahip olan) her yaşta çocuk ve yetişkine hizmet vermeyi amaçlayıp 24 saat kamera sistemi ile gözlenerek,At biniciliği ve bisiklet binme alanları ile spor tutkunlarına hizmet vermek için,lokanta kafe fırın ve market, kasap gibi hizmet alanları açarak vatandaşa yerinde sağlıklı ve huzurlu bir hizmet planlanmaktadır. Piknik şadırvanları ve teraslar aynı anda 3000 kişiye hizmet edecek sayı ve kapasitede doğal ortam bozulmadan inşa edilecektir.
2000 kişilik Anfi Düğün salonu yapılarak Halkımızın hizmetine sunulacaktır. 
Kum voleybolu, mini halı saha oyun ve spor alanları planlanmıştır. Ve proje vesilesi ile yaklaşık 80 kişilik istihdam sağlanacak işletmeci tarafından yapılarak kiralama yoluyla belediyemize gelir sağlanacaktır.

Spor Kompleksi
3000 m2 alan içerisinde 900 m2 lik kapalı olarak hizmet verecek tesis bünyesinde 25'er kişilik seans kapasitesi sunan fitness ve yaşam boyu spor alanı, sauna odası, diyetisyen odası ve çok amaçlı spor salonu bulunmaktadır. Spor Salonunda Basketbol, Voleybol ve Futbol derslerinin verilebildiği tesiste aylık 3500 sporcu hizmet alabilecektir. Bölge halkının yoğun ilgi göstereceği tesis, modern spor ekipmanları, tecrübeli ve uzman eğitmen kadrosu ile hizmet verecektir. İlçe spor Merkezi, 100 araçlık otopark alanı ile haftanın 7 günü saat 08:00-22:00 arası Bay ve Bayan vatandaşlarımıza farklı zamanlarda hizmet verecektir.

İmar uygulama çalışmalarını bir an once bitirerek halkımızın mağduriyetini bir an evvel gidereceğiz.

Kent Konsey Binası
İlçemizde bulunan federasyonlar ve dernekler için boşaltılacak belediye binasında ücretsiz oda , ücretsiz internet , toplantı salonu ve sekretarya olarak tahsis edilerek hizmet e kolaylığı sağlanacaktır

ULAŞIM 
Günlük 15.000 kişinin Ankara’ya gittiği Bir ilçede 1990’lı yıllarda 45 kişilik otobüsler hizmet verirken 2018’de 25 kişilik otobüslerle halkı balık istifi gibi taşınmakta ve bunun çözümü olarak alternatif 3 ego hattı Aşağı çavundur-Akkuzulu ve Yukarı Çavundur hattı oluşturularak ulaşım sorunu giderilecektir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.