
Mesnevi Turizm Filosuna 13 Yeni Otobüs Kattı
Mesnevi Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve Çubuk Belediyesi Meclis Üyesi Ünal Öztürk, filosuna kattığı yeni otobüslerle uçaklardaki kaliteyi, karayollarına kazandırdıklarını söyledi.
Mesnevi Turizm Yönetim Kurulu Başkanı ve Çubuk Belediyesi Meclis Üyesi Ünal Öztürk, filosuna kattığı yeni otobüslerle uçaklardaki
Ankara'da faaliyet gösteren ve 1981 yılından bu yana yurt içi ve yurt dışı turizm taşımacılığı yapan Mesnevi Turizm, filosuna 13 adet yeni otobüs ekledi.
Mesnevi Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk, otobüslerin teslimi için düzenlenen törende, yerli ve yabancı turistlerin programları boyunca vakitlerinin büyük bir kısmını otobüslerde geçirdiğini söyledi.
Turistlerin
Öztürk, filolarına yeni kattıkları otobüslerle birlikte 40 otobüs, 40 minibüs, 40 otomobil ve sözleşmeli 400 otobüsle turizme hizmet verdiklerini dile getirerek, Ankara'da bulunan merkezlerinin yanı sıra İstanbul ve Ürgüp'te de ofislerinin bulunduğunu kaydetti.
Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden de, ilçelerinin bağrından çıkarak Türkiye'de büyük işlere imza atan tüm iş adamları ve yöneticileriyle kıvanç duyduklarını söyledi.
İş adamlarının yeni
Konuşmaların ardından otobüslerin devir teslimi gerçekleştirildi.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.