Mesire Alanları Çöplük Gibi

Mesire Alanları Çöplük Gibi

Hafta sonu stres atmak ve aileleri ile birlikte zaman geçirmek için gittikleri piknik alanındaki çöplerle karşılaşan vatandaşlar bu durum karşısında adeta isyan ettiler.



“Korkuyoruz”

Dinlenmek ve sıcaklardan bir an olsun kurtulmak için piknik alanlarına gelen vatandaşlar, gördükleri bu manzara karşısında hastalanmaktan korktuklarını söylediler. Mesire alanları içinde ve çevrede alınmayan çöplere tepki gösteren vatandaşlar, “Karagölümüz,Barajımız birde AY kayası olarak bilinen piknik alanımız var. Bizler hafta sonları dinlenmek için buralara geliyoruz. Ancak çöplerle karşılaşıyoruz. Yetkililerin bu alanları korumaları ve bakım yapmaları gerekiyor. Havalar çok sıcak. Serinlemek için piknik alanlarına geliyoruz, bu kez de çöp kokularından buralarda duramıyoruz. Küçük çocuklarımız var. Çöplerin arasında hastalığa yakalanacaklar diye korkuyoruz. Buralar temizlenmezse artık Çubuk'ta gidebileceğimiz bir mesire alan kalmayacak. Yetkilileri duyarlı olmaya çağırıyoruz” şeklinde şikâyetlerini dile getirdiler.


“Yeni alanlar açılsın”

Mesire alanlarına piknik yapmaya gelen vatandaşlar, Çubuk'ta yeni alanlar açılmasını isteyerek, “Çubuk'ta çok az mesire alanı var. Dinlemek için gidebileceğimiz bir yer yok. Bizler olanla yetinmeye çalışıyoruz. Yeni mesire alanlarının açılması lazım.Aile olarak gidebileceğimiz yakın bir mesire yeri istiyoruz. Diğer yerler ise şehir merkezine uzak yerlerde, oralara da gitme imkânımız yok. Her yer imara açılıyor. İmara açılan yerlerin bir kısmına ağaç dikilse ve mesire alanları haline getirilse çubuk daha güzel bir şehir olacak” diye konuştular.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum