Meşhur Erciyes Börek Çubuk’ta

Meşhur Erciyes Börek Çubuk’ta

Türkiye’nin çeşitli illerinde hizmet veren Erciyes Börek, yeni şubesini Çubuk’ta açtı.

Türkiye’nin çeşitli illerinde hizmet veren Erciyes Börek, yeni şubesini Çubuk’ta açtı.

Farklı bir hizmet anlayışı, lezzet ve kalitesiyle sektörde hızla büyüyen Erciyes Börek, Ankara başta olmak üzere bir çok ilde şube sayısını artırmaya devam ediyor. Yaklaşık 5000 metrekarelik kapalı alana sahip fabrikada ev hanımları tarafından üretilen ve şubelerde pişirilerek sofralara ulaştırılan lezzetlerin markası olan Erciyes Börek, güvenle yenilebilecek lezzetleri Çubukluların ayağına getirdi.  

Çubuklu genç girişimcilerden Burak ve Burkay Özgün kardeşler tarafından yoğun bir çalışma sonucunda açılan Erciyes Börek, yeni ve farklı lezzetleriyle Çubuklulara hizmet etmeye başladı.

Kıbrıs’ta uzun süre gıda sektöründe hizmet veren Özgün kardeşler, Çubuk’ta inşaat ve emlak alanında hizmet vermeye başlarken Erciyes Börek ile yeniden gıda sektörüne girdiler.  

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ile ilçe bürokratlarından işadamlarına, esnaflarından çok sayıda vatandaşların katıldığı açılış töreniyle hizmete giren Erciyes Börek, sabah erken saatlerinden akşam geç vakitlere kadar hizmet veriyor.

Özgün kardeşler tarafından hizmete açılan Erciyes Börek 33. Şubesi, düzenlenen törenle Çubuk’ta hizmete girdi.

Uzun süre alışveriş yaptığı lezzeti hemşerilerinin de tatması için ilçeye getirdiklerimi söyleyen Burak Özgün, “Erciyes Böreğin lezzetiyle Çayyolunda tanıştım ve uzun süre ailecek tattık. Çok beğeniyorduk. Çubuk’a taşınınca bu lezzeti nasıl ilçemize getiririz diye düşünürken, kendimiz bu işi yapmaya karar verdik. Erciyes Böreğin börek ve baklavaları kahvaltı sofralarından devlet protokollerine kadar her yerde her sofrada yer alıyor. Bayram ikramlarından ev ziyaretlerine kadar arzu edilen her özel günde yenilebilecek özel lezzetleri ev hanımlarından sofralara ulaştırmaktayız’’ diye konuştu.

-Ürünler Günlük ve Taze

Erciyes Börek, günlük ve taze olarak yaptığı pastalarda özenle seçtiği ürünleri kullanıyor. Pastanın sizin için mutluluk anlamına geldiğini biliyor ve yaptığı her pastanın mutlu günlerinizi taçlandırmasını sağlıyor. Kaliteden ve lezzetten ödün vermeyen Erciyes Börek, hayalinizdeki pastaları damağınıza getiriyor.

GÜVENLE YİYEBİLECEĞİNİZ LEZZET

Baklava - Börek - Kahve-Yaş ve Kuru Pasta

Tel: 0554 965 10 68

Tel: 0533 458 77 14

Adres: Yavuz Selim Mahallesi Atatürk Caddesi No: 49/B Çubuk / Ankara

2dji_0288-down.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.