Mehmet Saat'de Ak Parti'den A.Adayı

Mehmet Saat'de Ak Parti'den A.Adayı

Yerel seçimlerde Belediye Başkanlığına Ak Parti’den Aday Adayı olmak için Çubuk Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Mehmet Saat bugün müdürlük görevinden istifa etti.

Mehmet Saat; Ak Parti'den Çubuk belediye Başkanlığı aday adaylığı ile ilgili şu açıklamayı yaptı.

SAYGIDEĞER HEMŞEHRİLERİM


Bugün 28 Kasım 2008. Şirin ilçemiz 107 yıllık tarihi bir geçmişe sahiptir. İlçemizin kuruluşunun 107. yılında 107 proje ve 107 tesis ile ilçemizin yerel yönetime talip olduk. Anadolunun kapılarını bizlere bir cuma günü açan Alparslan gibi biz de bu mübarek cuma gününde ilçemizi nice 107 yıllara taşımak için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz. Özlediğim “Yeşil Çubuk"un” adına yakışır bir ilçe olması için biz varız.



İlçemizde günümüze kadar bir çok kıymetli belediye başkanı görev aldı. Hepsi de ilçemize katkıda bulunmuştur, hizmet etmiştir. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Şu an ben de bu göreve talibim. “İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olanıdır.” ilkesi ile yola çıktık. İlçemiz belediye yönetimine aday adayıyım. 24 yıllık memuriyet hayatımın 20 yılı, ilçemizde okul müdürü olarak, öğrencilerimizin yetiştirilmesinde ve iş bulup hayata atılmasında önderlik ederek geçti. Biz çok mükemmel işler yaptık, çok güzel işler başardık. İnşallah siz değerli hemşehrilerimizin teveccühü ile, ilçemizin kalkınması için gece gündüz çalışacağıma söz veriyorum. Ve bu gün itibari ile 24 yıllık memuriyet hayatımdan ayrılıyorum. Ehil bir kadroya, Ak Kadroya dahil oluyorum.

Üç kıtaya hükmetmiş Osmanlının, çağ kapatıp çağ açmış Fatihlerin torunlarıyız. Yedi düvele karşı bağımsızlığını haykırmış Gazi Mustafa Kemal"in kurduğu çağdaş Cumhuriyet çocuklarıyız.



Biz bu yola çıktık. Rabbim inşallah bizleri utandırmaz.

Projelerimizi yakında sizlerle paylaşacağız.

Saygılarımla.



28.11.2008

Mehmet SAAT

AK Parti

Çubuk Belediye Başkan Aday Adayı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum