Mehmet Saat Basın Açıklaması yaptı

Mehmet Saat Basın Açıklaması yaptı

AK PARTİ Çubuk İlçe Başkanlığında Mehmet SAAT’in Çubuk Belediye Başkan A. Adaylığı müracaatında yaptığı konuşma.


SAYIN İLÇE BAŞKANIM VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİM,
SAYIN KADIN KOLLARI BAŞKANIM VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİM, SAYIN GENÇLİK KOLLARI BAŞKANIM VE YÖNETİM KURULU ÜYELERİM, AK PARTİMİZE GÖNÜL VERMİŞ DELEGELERİMİZ , PARTİLERİMİZ, BASINIMIZIN GÜZİDE TEMSİLCİLERİ;

Hepinizi saygıyla, hürmetle selamlıyorum.
Bizlere şu anı, mutluluğu yaşatan rabbimize hamdolsun.
Bizim için bu gün düğündür, bayramdır.
Çünkü “ Gerçek Siyasetin” markası ve “Güçlü Türkiye"nin” adresi olan partimizden bu şirin ilçemize Belediye Başkan Aday Adayı oluyorum.
Teveccüh edip başvurumu kabul ettiğiniz için başta İlçe Başkanım olmak üzere hepinize en derin, en ulvi teşekkürlerimi sunuyor, saygılarımı arz ediyorum.
Şuna söz veriyorum ki gece gündüz ilçemiz ve ülkemiz için çalışacağım ve hep partimizin dolayısıyla Genel Başkanımızın, Liderimizin yüzünü AK edeceğim.
İlçemizi Ankaranın parlayan yıldızı yapmak temel hedefimizdir.
Bizlere, nasıl bir çubuk? Diye sorulduğunda, Yeşil Alanları , Çocuk Oyun Alanları, Spor Alanlarının , Beton alanlarından daha fazla olduğu, Parklarının bir ucundan bir ucuna 1 saat"ten fazla yürünebildiği, İnsanlarının günlük hayatına her gün sporla, yürüyüşle başladığı, herkesin yüzünün tebessüm ettiği, asık suratlı insanın, aç insanın, işsiz insanın olmadığı, eğitimsiz insanın bulunmadığı bir Çubuk diyorum.
İnsanını her şeyin merkezine koyan bir Çubuk diyorum.
Turizm, Eğitim ve Sanayi Kenti bir Çubuk diyorum.
Bütün projelerimizi ve açılımlarını bir kitapta toplayarak ilçemizin stratejik planı ile birlikte sizlere sunacağız.
1902 Yılında kurulan ilçemizin 107. Yılında yeni bir yerel yönetimle, 107 Proje ve Tesisle İnsan Kaynaklarının yönetiminin ve Mali Kaynakların yönetiminin doğru planlandığında neler yapılabileceğini ortaya koyacağız.
Hızlı bir şekilde uygulamaya koyacağımız projelerimiz ile ilgili şunları söyleyebilirim ki;

· Tüm sosyal donatıları barındıracak çok amaçlı kültür sarayı. İçerisinde Nikah Salonu, Konferans Salonu, Tiyatro Salonu, Sinema Salonu, Kütüphane, İnternet Salonu, Kafeteryalar ve Hobi Atölyeleri vb. bulunması.

· İlçemizde yetiştirilen ürünlerin işlendiği bir çok fabrikanın kurulması . Yerli imalatın desteklenerek ilçe halkının cebine sıcak para girişinin sağlanması. Meyve Suyu, Meyve Püresi, Turşu, Meyve Kuruları, Sebze ve Meyve konserveleri, Hayvansal ürünler, Süt, Et, Yağ ve Peynir İmalatı.

· Şehrin Merkezinin dışında yeni cazibe merkezinin oluşturulması. İnsanımızın gururla girebilecekleri hizmetlerin tamamını elektronik ortamda “ISO” Standartlarına göre alacağı, Otopark sorunun olmadığı modern bir Belediye Sarayının yapılması.

· Kıbrıs Caddesine çıkan ve Ankara"nın İsmet paşa semti olarak adlandırılan sokakların imarının yeniden yapılandırılması, Şehrin merkezindeki kötü görüntülerin hızlı bir şekilde giderilmesi, İlçemize yakışır hale getirilmesi.
· Çubuk Akyurt Yolunun duble yol yapılıp, Dolmuş ve Otobüs seferleri konması. İki ilçemizin sosyal, kültürel ve ekonomik yönden kaynaştırılması. Çubuk ve Akyurt"un şehir merkezindeki çarpık imarın tamamen değiştirilmesinin mümkün olmadığı düşünüldüğünde o bölgenin son derece modern, Yeşil alanı çok, İmar uygulaması ile Ankaranın Çay Yolu, Beysukent, Angora Evleri gibi örnek yerleşim yerleri haline getirilmesi.
· Gazi Üniversitesi Kampüsünün Tıp Fakültesi Kampüsüne dönüştürülmesi. Mevcut Hastanenin Gazi Üniversitesine devredilmesi ve Üniversite hastanesi yapılması. Yakın gelecekteki hedeflerimiz arasında Yıldırım Beyazıt Üniversitesi olarak müstakil bir üniversiteye dönüştürülmesi, İlçenin böylece bir eğitim kenti olmasının sağlanması. Üniversiteler dumansız fabrikalardır.
· Kanayan yara halindeki ulaşımın derhal çözülmesi. İnsan onuruna yakışır şekilde taşımanın planlanması. Ayakta kesinlikle yolcu taşınmaması. Resmi prosedürün tamamlanarak Esenboğa Kavşağı – Çubuk arasının acilen sıcak asfalt yapılması ve Aydınlatılması. Araçların Fırlattığı mucurların bir gün ölümlü kazaya sebebiyet verebileceğinden dolayı önlemin çok acil alınması.
· Organize Hayvancılık projesinin hızlandırılması, Çubuk Ovasındaki kötü koku ve kötü görüntünün derhal önlenmesi.
· Çubuk – Akyurt – Çankırı üçgenindeki irili ufaklı 200 Fabrikanın Müdürü, yönetim kurulu başkanı ile derhal toplantılar yapılmalı, istihdamın gıda ve malzeme temininin Çubuktan sağlanması için her türlü yardıma ve çalışmaya hazır olduğumuzun net bir şekilde ortaya konması. Taraflara sağlayacağı çok büyük faydalar açık açık paylaşılmalıdır.
· Millet Parkının bittiği yerden Baraja kadar olan kısım, rekreasyon alanı olarak projelendirilmesi, Kır Lokantaları, Ördekler, Balıklar, Pırıl Pırıl olmalı insanlar Ankaradan akın akın oraya gelmeli. Spor alanları, Tenis kortları yapılmalı, Teleferik Kurularak reklamı çok iyi yapılmalıdır.
· Avrupa Birliği Projeleri Yerel Yönetimleri desteklemektedir. Yerleştirme Projeleri, Değişim Projeleri, Hareketlilik Projeleri ve B Tipi projeler hazırlanmalı, Sivil Toplum Kuruluşları ile işbirliği yapılmalı, İlçeden büyük bir kesim yurtdışına gönderilmeli, projeler için kaynaklar sağlanmalıdır.
Kısacası;
İlçemizin insanı her şeyin en güzeline layıktır. Onlar bu güzellikleri çoktan hak ettiler. Bu güzellikleri onlara sunmak adına bizler hizmet yarışına çıktık. Ben bu yarışta partimiz tarafından ilçemiz Belediye başkanı adayı gösterilirsem karşımda duran bu güzel ve güzide, ehil kadroyla, AK kadroyla çalışmaya söz veriyorum.
Bu görev bana verilmez, bir başka arkadaşım ilçemiz belediye başkan adayı olur ise o arkadaşımı hem seçim sürecinde, hem de seçimden sonrası icraatlarında canla başla destekleyeceğime söz veriyorum.
Çünkü önemli olanın ilçemiz insanına hizmet olduğunu biliyorum.
Belediye başkanlığı aday adaylığı sayısı ne kadar çok olursa bu tatlı yarış o kadar güzel, heyecanlı ve dinamik olur. Şimdiden bütün aday adayı arkadaşlarıma yürekten başarılar diliyorum.
İnşallah Rabbim herkese her şeyin hayırlısını nasip eder.
En içten Saygılarımla.

                                                                    Mehmet SAAT
                                                                      AK PARTİ
                                                                ÇUBUK BELEDİYE
                                                                BAŞKANI A.ADAYI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum