Meclis Başkanı'na Turşular Teslim Edildi

Meclis Başkanı'na Turşular Teslim Edildi

Türkiye Büyük Millet Meclis Başkanı Köksal Toptan’a turşular Çubuk’tan.



Turşuları ile ünlü Çubuk ilçesi, eylül ayında düzenlediği dünyanın tek İç Anadolu’nun en büyük festivalinin öncesinde, Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca tarafından Cumhur Başkanı Abdullah Gül’e, Başbakan Recep Tayip Erdoğan’a ve Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Köksal Toptan’a kendi elleriyle turşu kurmuştu. Kurulan turşuların olgunlaşma dönemi bitmesinin ardından ilk turşu Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Köksal Toptan’a kalabalık bir heyet tarafından takdim edildi.

 

 



Çubuk Belediye Başkanı Adem Tuğluca ve meclis üyelerinden oluşan heyet Meclis Başkanı Köksal Toptan tarafından kabul edildi. Kabulde Meclis Başkanı Köksal Toptan’a kendi elleriyle kurduğu turşu ile birlikte bazlama ve gözleme de takdim eden Başkan Tuğluca festival hakkında da bilgiler verdi. Festivale gelemediğini ancak bir sonraki festivale muhakkak katılacaklarının altını çizen Meclis Başkanı Köksal Toptan ilçeye ekonomik girdi sağlayan sayılı festivallerden olması çok önemli bir unsur olduğunu belirtti.

Organize Hayvancılık projesi hakkında da bilgi verilmesi üzerine Meclis Başkanı Köksal Toptan, bu projenin bir benzerinin olup olmadığını sordu. Projenin bir benzerinin olmadığının yanıtını alan Meclis Başkanı Köksal Toptan, projenin heyecan verici olduğunu belirtti. (H.Yiğiner)


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.