Malatya’da soydu Çubuk’ta yakalandı

Malatya’da soydu Çubuk’ta yakalandı

Arkadaşları ile Malatya’da ATM’den 200 bin YTL parayı alıp kaçan zanlı bayramlaşmaya geldiği Çubuk’ta polis tarafından yakalandı.





MALATYA"da bir bankanın ATM"sini birkaç arkadaşı ile birlikte sökerek soyan 41 yaşındaki F.S., bayram öncesi geldiği Çubuk'ta yakalandı.

BAYRAM İÇİN GELMİŞTİ

Çubuk nufüsuna kayıtlı olan F.S."yi takibe alan Malatya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin verdiği bilgiler doğrultusunda Çubuk Emniyet Müdürlüğü"ne bağlı sivil ekipler harekete geçti. Polis ekipleri, Kurban Bayramı nedeniyle ilçeye gelen Fikret Sağıroğlu"nu yakalayıp, gözaltına aldı.

DİĞER ZANLILAR ARANIYOR

İçinde 200 bin YTL bulunan ATM"yi sökerek boş bir araziye götürüp balyozla kırdığını belirten F.S., olay bölgesi olan Malatya"dan gelen sivil polis ekiplerine teslim edildi. 200 bin YTL"lik soygunu gerçekleştirdiğini itiraf eden F.S."nin yakalandığında ise üzerinde sadece 80 YTL çıktığı öğrenildi. Bu arada soygun olayına adı karışan diğer zanlıların ise Malatya polisi tarafından yakalanarak gözaltına alındığı öğrenildi.

Parmak izi yakalattı

Emniyet yetkilileri tarafından yapılan tespitlerde, Malatya"da soyulan ATM"deki parmak izi aynı olan Fikret Sağıroğlu, ifadesinde suçunu itiraf etti.
Yılmaz ÇAMDALI/çubuk (DHA)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.