Makro Market Balık Reyonu Açıldı

Makro Market Balık Reyonu Açıldı

Soğuk kış aylarının en önemli sağlık ve besin kaynağı olan balık çeşitleri Makro Market Çubuk şubesinde sizleri bekliyor.

Soğuk kış aylarının en önemli sağlık ve besin kaynağı olan balık çeşitleri Makro Market Çubuk şubesinde sizleri bekliyor.

-Makro’da Kaliteli ve Hesaplı Balık Almanın Tam Zamanı

Balık çeşitlerinde de Makro Market kalitesi, bol çeşit ve uygun fiyat garantisi ile sofralarınıza lezzet katıyoruz.

2img_4009.jpg-Denizden Çubuk’a Günlük Taze Balık

Son derece uzman personelce ve veteriner hekim kontrolünde günlük kaynağından alınarak, sağlıklı ve hijyenik şartlarda, frigo-frik araçlarla, soğuk zincir kırılmadan, reyonlarımızdaki yerini alıyor. Balık reyonlarındaki ana hedefi, en taze ve kaliteli balık çeşitlerini, en uygun fiyatlarla müşterilerine sunmak olan Makro Market, Çubuk’ta bulunan şubesinde balık reyonu açarak Çubuklulara hizmet etmeye başladı.  

2img_4013.jpg2img_4000.jpg-Et ürünlerinde olduğu gibi balık ürünlerinde de günlünüz rahat olacak

Hammadde temininden kesim ve soğutmaya, üretim, depolama ve dağıtımdan mağazada satışa kadar veteriner hekimleri ve gıda mühendisleri kontrolü altında bulunan et ve et ürünlerini gönül rahatlığıyla alabileceğiniz Makro Market Çubuk Reyonlarında, bundan sonra deniz ürünlerini de gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.   

-Lezzetten ödün vermiyoruz

Balık reyonlarında kullandığı tüm ekipmanları her gün üst düzey dezenfekte işleminden geçiren Makro Market, ciddi bir titizlikle çalışıyor. Soğuk zincir hattını ürün alımının yapıldığı andan itibaren vatandaşlara sunduğu ana kadar sürdüren Makro Market, balıkların tazeliğinden de lezzetinden de ödün vermiyor.


2img_4005.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum