Lütfen Okumayın(ız)

Sevgili Çubuklu dostlarım,

 

Uzun süredir yazmaya gayret ediyoruz. Zaman zaman yazdıklarımızdan dolayı adımız polemik yazarına çıksa da önemli değil. Biz yazarız okuyucularımızın hakaretamiz tenkitleri hariç hepsini hoşgörü ile karşılarız. İnancımız ve kültürel değerlerimiz bize nasıl olmamız gerektiğini öğretmiştir. Dostlarımızın taşları bize gül, gülleri ise nefsimize hoş gelmesine rağmen diken sayarak kabul etmeyiz.

 

Yazılarımızda ağırlıklı olarak kaş yapalım derken bazen göz çıkartmış oluruz. Yanlış yazmış veya yanlış anlaşılmış da olabiliriz. Ama şunu iyi bilmenizi isterim ki her yazımda samimi ve arkasında durarak yazdım. İstemeden yanlış anlaşıldıysam da özür diledim. Hem de anında görüntü vererek. Özür dilemenin de erdemimiz olduğunu bilerek yaptım. Eğitim orijinliyim. Yani öğretmenlikten geldik. Yıllarca talebelerimize iyiyi, güzeli, doğruyu anlatırken yazdıklarımızla bunun tersini yapacak değiliz.

 

Çubuk Haber yayıncılık alanında Çubuk"ta bir ilk olmanın şansını iyi değerlendirdi. Gerçekten taklit edilir bir site haline gelmesinden de memnunum. Geçtiğimiz ay aynı amaca matuf yayın yapmaya başlayan Kızılcahamam Haber"i buna örnek verebiliriz. Çubuk"ta Refik"imiz bir site Haber Çubuk diyerek kendi çabasıyla bir şeyler yapma gayretinde. Onu da tebrik ediyorum. Refik Bayram yıllardır beğenilir veya beğenilmez gazeteci kimliği ile tanınmaktadır. Yazılı yayınlarından sonra şimdi de internet üzerinden tek başına gazetecilik yapmaya gayret ediyor.

 

Evet dile kolay tam bir yıl geçmiş. Çubuk"ta bir yıl içerisinde ne tür gelişmeler olmuş derseniz bir zahmet Çubuk Haber"e tıklayıverin. İşte size bedava arşiv. İleriki yıllarda gençlerimiz, çocuklarımız, araştırmacılarımız ne var ne yok diye sorguladıklarında karşılarında Çubuk Haber"i bulacaklardır. İşte bu işin artısı. Gerisi önemli değil. Gerekli mi gereksiz mi kim okuyor kim bakıyor derken bir yılımızı dolu dolu geçirmenin keyfini şöyle arkamıza yaslanarak yanında bir sade kahveyi içerken zevkle karşıladım dostlarımın başarısını.

 

İnanıyorum ki bundan sonrasında Çubuk Haber şimden gerü Çubuk"un yerel siyasetinde de söz sahibi olacaktır. Ama bir partinin borazanlığını da yapmayacağından emin olunuz. İlkeleri olan Çubuk Haber yönetiminin de bu tür girişimlere fırsat vermeyeceği de aşikârdır.

Ne diyelim dostlar, gelecek yıllarda da bu türden samimi yazılarımızı kaleme almamızı Allah nasip etsin.

Bu yazı toplam 542 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar