Lokman ÖZDEN'den Basın Açıklaması

Lokman ÖZDEN'den Basın Açıklaması

Ak Parti Çubuk Belediye Başkanı Adayı Lokman ÖZDEN basın açıklamasında bulundu.

Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman ÖZDEN saat 17.30'da Çubuk Ak Parti İlçe Başkanlığında bir Basın Açıklamasında bulundu.

Ak Parti Çubuk Belediye Başkan adayı Lokman Özden ilçe teşkilatı önünde toplanan partililere seslenerek, bu çatı altında herhangi bir ayrım yapılmayacağını ve herkesin eşit olacağını söyledi.

Bir süre önce Ak Pati Genel Merkezinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından Çubuk Belediye Başkan adayı olarak ismi açıklanan Dr. Mustafa Özden'in yerine, dün gece geç saatlerde Çubuk'a bağlı Yukarı Çavundur Belde Belediye Başkanı Lokman Özden'i aday olarak gösterdi. Çubuk Belediye Başkan adaylığı netleşen Lokman Özden, Ak Parti İlçe Teşkilatı önünde partililere ve sevenlerine seslendi.

 

''BU ÇATI ALTINDA HERKES BİRDİR''

 

Kendilerinin göreve geldiğinde hiçbir şekilde ayrımcılık yapmayacağının altını çizen Lokman Özden, ilçe ve bu çatı altında herkesin bir olacağını vurguladı. Belediye başkanlığı yarışında kendileri ile yarışan tüm aday adaylarının projelerinden yararlanacağını belirten Özden, sözlerine şöyle devam etti:'' Bu yarışta benimle yarışan tüm aday adaylarımızın hizmetlerinden yararlanacağımızı huzurunuzda söylüyorum. Birde hususi bir durum var. Onu da huzurunuzda söylemek istiyorum. Amcaoğlu sayın Dr. Mustafa özden'in adaylık süreci ile ilgili konu, kendisi benim amcamın oğludur. Hemşerimdir. Bu nedenledir ki onun adaylık sürecine de sonsuz saygı gösterdik. Ancak partimizin Genel Başkanı'nın bu görev bize teveccühü dür. Buna denecek bir şey yok. Sayın amcaoğlumun da diğer aday adaylarının projelerinden ve görüşlerinden yararlandığım gibi yararlanacağımı söylemek istiyorum. Bu çatı tüm Çubuklunun çatısıdır. Birlik ve beraberliğin çatısıdır. 29. Mart 2009 seçimlerin ilçemize ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum'' dedi.

 

''KISA SÜRE İÇİN BİZ İMTİHAN EDİLDİK''

 

Bu günkü tablonun tüm aday adaylarını ve ilçe teşkilatını sevindirdiğini söyleyen Özden, kısa süreliğine imtihan edildiklerini belirtti. Özden, Çubuk halkının hepsinin kendi gözünde saygın olduğunu altını çizerek sözlerine şöyle devam etti:'' Aday belirlenmesi konusundaki yarışta tüm adaylarımız keşke adayımız siz olsaydınız diye bana söylemişlerdi. Kısa süre içerisinde biz imtihan edildik. Tüm aday adaylarımızla Allah nasip ederse ilçemizi güzel geleceğe hazırlayacağız. Tüm aday adaylarımızın bir birinden güzel projelerini Allah nasip ederse birlikte gerçekleştireceğiz. Sizler adına aldığımız bu müjdeli haberi inşallah hizmete dönüştüreceğiz. Bu çatıda inanalar birliklerine, sınıflarına, sosyal statülerine ve ırklarına göre ayrımcılığa tabi tutulmayacaklardır'' şeklinde konuştu

 

Konuşmasında ilçenin kuruluşundan bu güne hizmete den tüm belediye başkanlarına teşekkür eden Özden, ebediyete intikal edenlere Allahtan rahmet, sağ olanlara da sağlık sıhhat afiyet dileğini iletti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
80 Yorum