Lokman Özden Yeni Seçim Bürolarını Açtı

Lokman Özden Yeni Seçim Bürolarını Açtı

Ak Parti İlçe Başkanı Tuncay Acehan ve Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman Özden yeni seçim bürolarını açtı.

Yerel Seçimler öncesi tüm yurtta olduğu gibi Çubuk"ta da siyasi hareketlilik artıyor. Çubuk"ta AK Parti bir biri ardına seçim bürosu açıyor.

 

Yerel seçimler öncesi tüm yurtta olduğu gibi Çubuk"ta da siyasi hareketlilik artıyor. Çubuk"ta AK Parti bir biri ardına seçim bürosu açıyor. Ak Parti ilçe yönetimi ve mahallelerden gelen teşkilat üyelerinin de katıldığı açılış törenlerine vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Partililerine hitap eden Lokman Özden, çıraklık, kalfalık dönemlerini çoktan geçirdiğini şimdi ustalık olarak profesyonelce hizmet vermeye geldiğini ifade etti.



Seçimi kazandıklarında Çubuk"u Ankara"nın parlayan yıldızı haline getireceklerini belirten Lokman Özden, 29 Mart seçimlerini çok önemsediklerini vurguladı. Lokman Özden sözlerine şöyle devam etti:"" Biz geldiğimizde bölgede parmakla gösterilen, bölgenin lider ve gelişmiş şehri Çubuk olacaktır. Bunu gerçekleştirecek, ufuk da, vizyon da, plan da, proje de bizde bulunuyor. Başımızda Başbakanımız, Büyükşehir Belediyesinde İbrahim Melih Gökçek ve Çubuk"ta ben olmak üzere ilçemizi hizmette şaha kaldıracağız. Biz kotluk sevdalısı değil, hizmet sevdalısıyız. Oturduğumuz koltuktan beslenmek için değil, halkımıza hizmet etmek için geleceğiz. Hükümetten nasıl hizmet alınacağını, Büyükşehir Belediyesinden nasıl hizmet alınacağını çok iyi bilen bir kardeşinizim. Bunun en güzel örneği Yukarı Çavundur Beldesidir. Ben mahallelerimizin, vatandaşlarımızın ve ilçemizin tüm sorunlarını biliyorum ve bunları çözmek için projeler hazırladık"" dedi.


Daha sonra Yavuz Selim Mahallesinde ve Yıldırım Beyazıt Mahallesinde olmak üzere iki seçim bürosunun açılışı dualarla gerçekleştirildi. Seçim bürolarının açılışının ardından Yıldırım Beyazıt Mahallesinde semt pazarında vatandaşlarını ve pazarcı esnafının sorunlarını dinledi. Pazarcılarla ve vatandaşlarla sohbet eden Lokman Özden, Çubuk"a koltuk ya da yandaşlara pay çıkarmak için Belediye Başkan Adayı olmadığını belirterek, ""AK Partili olmak hizmet aşığı olmaktır. Bizim gayemiz hizmettir. Biz gücümüzü milletten alırız ve milletin hizmetkarı oluruz. Halkımızın faydasını gördüğümüz her hizmetin arkasında durur ve gerçekleştiririz. Gayemiz, çabamız ve heyecanımız belli, halka hizmet""diye konuştu.


Pazarcı esnafının sıkıntılarının da giderileceği müjdesini veren Lokman Özden, ""Biz bir hizmet yarışı için aday olduk. Eğer pazaryerlerinde bir sıkıntı varsa, gereği ne ise yapılacaktır. Taraflarla konuşarak yapılması gereken, atılması gereken tüm adımlar atılacak ve pazarcı esnafımızın sıkıntıları giderilecektir. Bizler sorunları çıkılmaz hale getirmek için değil, ortada varsa bir sıkıntı çözmek amacıyla hizmete talip olduk. Hiçbir pazar yerinde alışveriş yapan halkımız ve pazarcı esnafımız mağdur kalmasın istiyoruz "" dedi.

 

 

H.Yiğiner

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum