Lokman Özden Trabzon Etkinliklerinde

Lokman Özden Trabzon Etkinliklerinde

Ankara’da 3′üncüsü düzenlenen “Her Yönüyle Trabzon Etkinlikleri” Ankara’da bulunan siyasileri ve Karadenizlileri bir araya getirdi.

Trabzon"un yöresel güzelliklerini tanıtıldığı aynı zamanda Trabzon"un 91. kurtuluş yıldönümünü kapsayan etkinliklere ilgi büyüktü.

Her yönüyle Trabzon"u anlatan belgesel, folklor oyunları, tiyatro gösterileri ve panellerin yer aldığı programlarda Karadeniz"in önemli yazarları Sunay Akın, Nihat Genç ve çok sayıda gazeteci ve akademisyen Ankaralıların karşısına çıktı. Ankara"da hemşerileriyle bir araya gelen siyasiler arasında, Bayındırlık ve İskân Bakanı Faruk Nafiz Özak ve Misafirleri Devlet Bakanı Cemil Çiçek, Ankara Milletvekilleri, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İ.Melih Gökçek ve Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman Özden" de vardı.

Zengin sunumuyla Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"ın takdirini kazanan Karadenizlilere alan dar geldi. Neşeli tavırlarıyla Ankaralıları kendisine hayran bırakan Trabzonlular ziyaretçilerine keyifli anlar yaşattı.

Çubuk'tan katılan Trabzonlular arasında olan Karadeniz Yayla Restaurant Sahibi, etkinlik hakkında Kendi kültürlerini tanıtmak adına güzel bir fırsat elde ettiklerini ifade etti ve tüm Çubukluları Trabzon"u yerinde görmeye davet etti.
Trabzon etkinliklerine katılan siyasiler arasında Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman Özden"de vardı. Stantları dolaşırken Çubuk'ta Yaşayan Trabzonluların ilgisi ile karşılaşan Lokman Özden, "Çubuk'a Türkiye'nin her ilinden gelen ve Çubuk'ta yaşayanlar bizlerin hemşehrisidir." dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum