Lokman Özden Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

Lokman Özden Sanayi Esnafını Ziyaret Etti

AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya ve Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman Özden, sanayi esnafını ziyaret etti.

AK Parti Ankara Milletvekili ve Adalet Komisyonu Başkanı Ahmet İyimaya ve Ak Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman Özden, sanayi esnafını ve yarı değerli taş işleme atölyesini ziyaret ederek yetkililerle sohbet etti.



AK Parti Ankara Milletvekili Ahmet İyimaya ve Çubuk Belediye Başkan adayı Lokman Özden sanayi esnafını ziyaret ederek oylarına talip olduklarını vurguladı. Çok sayıda partilinin de katıldığı ziyarette Ahmet İyimaya ve Lokman Özden, esnafların işyerlerini ziyaret ederek vatandaşlarla tek tek tokalaştılar ve yerel seçimler için destek istediler. Daha iyi hizmet için belediye başkan adaylarının göreve gelmek istediklerini belirten Özden, artık Çubuk"un belediyecilikte ve hizmette şahlanmasının gerektiğini söyledi. Özden sözlerine şöyle devam etti:""Bu yüzden sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Sizler teveccüh eder ve destek verirseniz, bizler de Ak Parti olarak en iyi hizmetleri getireceğiz. Biz Çubuk"un her yerine eşit şekilde hizmet götüreceğiz. Özelliklede sanayi esnafının sorunlarını not aldım ve geldiğimizde tüm sorunları çözeceğiz inşallah. Biz sorunları bildiğimiz gibi çözüm yollarını da biliyoruz ""dedi.


İlçenin tüm değerlerini bildiklerini ifade eden Lokman Özden, yarı değerli taş işletmeciliği konusunda projelerinin olduğunu vurguladı. Çubuk Agat taşının Belediye ve Üniversitelerin olanakları ile değerlendirileceğinin müjdesini verdi. Yer altı ve yer üstü kaynaklarla ilçeyi güçlendirerek işsizlere de istihdam olanakları sunacaklarını söyleyen Lokman Özden, Çubuk"ta değerlendirilecek çok büyük potansiyellerin olduğunu kendilerinin bu gün öğrenmediğinin altını çizerek, sözlerine şöyle devam etti:""Çubuk"un değerlerine de sahip çıkacağız. Bunlara yıllardır hazırlık yapıyoruz. İlçenin değerlerini biliyoruz. Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet, arkamızda da hükümet var""şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum