Lokman Özden Muhtarları Dinledi

Lokman Özden Muhtarları Dinledi

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Lokman Özden Çubuk’ta bulunan Muhtarların sorunlarını dinledi.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Haluk İpek, Aski Genel Müdürü Kamil Kılıç, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Lokman Özden ve Ak Parti İlçe Başkanı Dr. Tuncay Acehan Çubuk"ta Muhtarların sorunlarını dinledi.



Çubuk"ta bulunan köy ve mahalle muhtarının katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda muhtarlar sorunlarını dile getirerek çözüm istediler. Özel bir restoran da gerçekleştirilen toplantıda Ak Parti Belediye Başkan Adayı Lokman Özden, mahalleler ile köylerin sorunları ile ilgili hazırladığı dosyayı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek"e verdi.



Çubuk Muhtarlar Derneğini ziyaret eden Lokman Özden ve ASKİ Genel Müdürü Kamil Kılıç, muhtarlarla bir süre sohbet etti. Kılıç, sohbette Çubuk'un öncelikli olarak içme suyu ve kanalizasyon sorununu gidermeyi hedeflediklerini ve bunu da başardıklarını anlattı. Özellikle içme suyu konusunda köylerde ve mahallelerde büyük sıkıntı yaşayan Çubuk"un bu sorununun giderildiğini hatırlatan Kılıç, Çubuk"ta pis su arıtma tesisinin de kısa sürede kurularak hizmete girdiğini belirtti. Yapılan arıtma tesisinin Çubuk Havzası ve Çubuk Çayı için önemine değinen Kılıç, arıtmada arıtılan suyun çubuk çayına verileceğini ve böylelikle doğal hayatında korunmasının sağlanacağını belirtti. Çubuk Platformu Başkanı Ahmet Yalçın"ın Çubuk Barajından doğal hayatın yaşamı için kadim hak doğrultusunda Çubuk Çayına su verilecek mi sorusuna Kılıç, Lokman Özden"inde bu doğrultuda talebi olduğunu ve en kısa zamanda çaya su verileceğini belirtti.


Lokman Özden, göreve geldiklerinde mahalle muhtarlarıyla sürekli irtibat halinde çalışacaklarını iddia ederek şunları söyledi:""Biz aday adaylığımızda ilk yaptığımız tüm mahallelerin sorunlarını ve taleplerini rapor haline getirdik. Göreve geldiğimizde de öncelikli sorunları muhtarlarımızla birlikte istişare edeceğiz. Bu nedenle de her ay muhtarlarımızla toplantı düzenleyeceğiz. Her iki ayda da ASKİ Genel Müdürümüzle birlikte toplanacağız. Muhtarlarımızla birlikte el ele vererek birlik ve beraberlik içinde, halkımıza hizmet için yarışacağız"" dedi.

Daha sonra Çubuk  Pazarını gezen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, Çubuk Belediye Başkan Adayı Lokman Özden ve beraberindeki heyet alışveriş yapan halkla sohbet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum