Lokman Özden Mazbatasını Aldı

Lokman Özden Mazbatasını Aldı

Çubuk Seçim Kurulu’ndan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden mazbatasını aldı.

Çubuk Seçim Kurulu"nda bugün saat 15:00"de Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclis Üyeleri, yapılan bir törenle   Çubuk İlçe Seçim Kurulu Başkanı Neslihan ŞENER TAMÖZ'den  mazbatalarını teslim aldılar.


Çubuk Belediye Başkanlığı'na yeni seçilen Lokman Özden Belediye Başkanvekili Halil Soba'dan Perşembe günü sabah saat 08:00"de teslim alacağı belirtildi.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, devir teslim töreninin Perşembe günü saat 08:00"de yapılacağını söyledi. Bugün Çubuk Seçim Kurulu"ndan mazbatayı aldıklarını ifade eden Özden, görevini eski Başkanvekili Halil Soba dan teslim alacağını belirtti. Özden, şunları kaydetti:"Bazı sandıklara yapıla bilecek itirazların olabileceği düşünülerek itiraz süresinin sona ermesini bekledik. Sürenin bitiminin ardından mazbatayı bugün aldık. Devir teslim törenini de Perşembe günü saat 08:00"de yapacağız" dedi.
Belediye de Perşembe günü yapılacak tören için hummalı bir hazırlık yapılmaya başlanıldı. Perşembe günü saat 08:00'de yapılacak törene tüm personelin katılacağı ve belediye binasının önünde yapılacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum