Lokman Özden Hastaları Ziyaret Etti

Lokman Özden Hastaları Ziyaret Etti

Çubuk’ta Ak Parti Belediye Başkan adayı Lokman Özden, ek hizmet binasının yapımı devam eden Halil Şıvgın Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret etti.

Yukarı Çavundur Belediye Başkanlığı süresince de hastaları ve yakınlarını ziyaret ettiğini ifade eden Özden, Halil Şıvgın Devlet Hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret ederek acil şifa diledi. Doktorlara ve hemşirelere birer gül veren Özden, görevlerinde başarılar dileyerek hastalara göstermiş oldukları ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Hastane Başhekimi Ziya Albayrak"ı da makamında ziyaret eden Özden, yapımı devam eden hastane hakkında bilgiler aldı. Belediye Başkan Adayı Özden'in ziyaretinin, kendileri için büyük bir moral olduğunu söyleyen hasta ve hasta yakınları duydukları memnuniyeti dile getirdiler.



Hastaları, yaşlıları, ziyaret etmek gerektiğini belirten Özden, ""Bunun aynı zamanda bir ödev olarak kabul etmek, insani ve dini bir vecibe olduğunu bilmek, bu ve benzeri ziyaretleri yaygınlaştırmak toplumsal dayanışma ve sevgiyi arttıracaktır. Bu yaygınlaşacak davranış biçimiyle de, gün gelip de yaşlandığımızda veya hastalandığımızda, bizimde aynı şekilde belki bir ilaçtan daha fazla ihtiyaç duyacağımız, şifa dileyen, el uzatan, moralimizi yükselten ziyaretçilerimiz olacaktır. Hastanemizde yatan ve tedavileri devam eden hastalarımıza Allah'tan, acil şifalar, burada çalışan sağlık personelimize de başarılar diliyorum""dedi.



Hastaların ilaca olduğu kadar morale de ihtiyacı olduğu belirten Özden, bu tür ziyaretlerin toplumun tüm kesimleri tarafından yapılması gerektiğini de sözlerine ekledi.

H.Yiğiner

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
34 Yorum