LOKMAN ÖZDEN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

LOKMAN ÖZDEN ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Eski Çubuk Belediye Başkanı ve ASKİ Yönetim Kurulu üyesi Lokman Özden, 24 Haziran'da yapılacak milletvekilliği seçimlerinde AK Parti'den aday adayı olduğunu açıkladı.

Özden, yaptığı yazılı açıklamada, ASKİ yönetim kurulu üyeliğinden istifa ederek, AK Parti'den Ankara milletvekili aday adayı olduğunu belirtti.

Belediye başkanlığından sonraki süreçte ASKİ'de yönetim kurulu üyeliğinde yer aldığını aktaran Özden, şunları kaydetti:

"Bu süreçte AK Parti'ye, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a bağlılığım hiç ama hiç kopmadı. Siyasette halk buluşmasını sağlayan, halkın içinde aktif olan, paylaşımcı ve kapısı her zaman herkese açık olan bir siyasetçi oldum ve bundan sonra da inşallah bu yolda devam edeceğim. Siyaset ve toplumsal liderlikten edindiğim tecrübeleri inşallah millet meclisinde ilçemiz ve bölgemiz için kullanmak istiyorum. Reisimiz ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yanında, bir nefer olarak ön saflarda yer almak amacıyla milletvekilliğine aday adayıyım. Vekilliğe aday olmamdaki yegane sebep, milletimize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet edebilmektir."

Lokman Özden Kimdir ?

Lokman ÖZDEN, 1 Mayıs 1963 yılında Ankara’nın Çubuk İlçesinin Yukarı Çavundur Köyünde dünyaya gelmiştir.

Ankara Üniversitesi Biyoloji Bölümünden 1987 yılında mezun olduktan sonra yine Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinde yüksek lisans yapmıştır.

İş hayatına sırası ile; Kırıkkale Halk Sağlığı Laboratuvar Şefliği, Kırıkkale Sağlık Meslek Lisesinde meslek ders hocalığı, Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne bağlı Çevre Sağlığı Şubesi, Sağlık Ocakları Şubesi, Plan İkmal Şubesinde Uzman Biyolog olarak devam etmiştir.

1999-2004 ve 2004-2008 yılları arasında Ankara Yukarı Çavundur Beldesi Belediye Başkanlığı, 2009-2014 yılları arasında Ankara Çubuk Belediye Başkanlığı yapmıştır.Görevi boyunca çevre ve şehircilik konularında yurtiçi ve yurtdışı eğitim programlarına katılmıştır.

2014 yılındaİçişleriBakanlığıtarafından ASKİ Yönetim Kurulu Üyeliğine atanmış ve ikinci dönem için tekrar atanarak görevini sürdürürken istifa ederek Ak Parti Ankara Milletvekili Aday Adayı olmuştur.

Evli ve 3 çocuk babasıdır.

img-20180427-wa0138-001.jpg

img-20180426-wa0036-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.