LİLA PASTANESİ 5. ŞUBESİNİ AÇTI

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ilçede 5. şubesini açan bir iş yerinin açılışını gerçekleştirdi.

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, ilçede 5’inci şubesini açan bir iş yerinin açılışını gerçekleştirdi.

Yavuz Selim Mahallesinde işletmeciliğini genç girişimcilerden Orhan Balcı’nın yürüttüğü pastanenin açılışına Demirbaş'ın yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Erhan Kuşçu, MHP İlçe Başkanı İhsan Mutlu, Belediye Başkan Yardımcıları Lokman Kılıç, Harun Olmuş, Çubuk Bakkallar Bayiler ve Esnaf Odası Başkanı Harun Yazıcı, belediye meclis üyeleri ve davetliler katıldı.

İş yerinin açılış kurdelesini kesen Demirbaş, kendi markasını oluşturarak ulusal markalarla yarışan ve şubeleşme yoluna giden genç girişimci Orhan Balcı’yı kutladı.

Pandemi dönemine rağmen ilçesinde yeni iş yerlerinin açılmasının kendisini mutlu ettiğini vurgulayan Demirbaş, ‘’Orhan kardeşimi örnek girişimciliğinden dolayı kutluyorum. Diğer şubelerinde olduğu gibi burada da örnek işletmecilik örneği göstererek vatandaşlarımıza güzel hizmetler vereceğine inanıyorum. İlçemizin ekonomisi pandemiye rağmen canlanıyor, Çubuk yeni yeni esnaflar, firmalar ve çeşitli girişimciler kazanıyor ve bu beni çok mutlu ediyor. Açılışını yaptığımız bu iş yerinin de kardeşimize ailesine ve Çubuk halkına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyor bol kazançlar diliyorum’’ dedi.

Daha sonra konuşan Ak Parti İlçe Başkanı Erhan Kuşçu’da, ilçede yeni iş yerlerinin açılmasının önemli olduğunu belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti.

Müşterilerine en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştıklarını anlatan Balcı ise, açılışına katılarak kendilerini yalnız bırakmayan ilçe protokolüne ve vatandaşlara teşekkür etti.

Yapılan duaların ardından iş yerinin açılış kurdelesini Başkan Demirbaş, Erhan Kuşçu ve iş yeri sahibi Balcı ile birlikte kesti.

2imgl8588.jpg2imgl8571.jpg2imgl8584.jpg2imgl8596.jpg

2imgl8604.jpg2imgl8638.jpg2imgl8628.jpg2imgl8650.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.