LİLA BİSTRO RAMAZAN'INDA TATLI ADRESİ

LİLA BİSTRO RAMAZAN'INDA TATLI ADRESİ

Lila Bistro muhteşem bir organizasyonla açılışı gerçekleştirildi. Çubuk’a kalitesiyle, güveni ve çalışma şekli ile farklı bir hava katacağına inanılan Lila Bistro’nun açılışına Çubuk’ta yoğun katılım oldu.

PROTOKOL AÇILIŞTA BİR ARAYA GELDİ

Lila Bistro'nun açılışına Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Ak Parti Ankara Milletvekili Adayları Vedat Bilgin, Adem Ceylan, Çubuk Vergi Dairesi Müdürü Hüseyin Taşkın, Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Karakuş, eski belediye başkanlarından Lokman Özden, işadamları, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

-Çubuk’a bir değer kazandıracağı kanaatindeyim

Lila Bistro'nun açılışını yapan Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, “Böyle önemli ve güzel bir caddede dış görünüşü ve sunduğu hizmet ile Lila Bistro’nun Çubuk’a bir değer kazandıracağı kanaatindeyim. İşletmenin açılmasına vesile olan arkadaşımızı tebrik ediyorum. Allah bol kazanç versin hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Duaların okunmasının ardından Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Başkan Tuncay Acehan, Ak Parti Ankara Milletvekili Adayları Vedat Bilgin ve Adem Ceylan ile eski belediye başkanlarından Lokman Özden birlikte kurdelenin kesilmesiyle Lila Bistro’nun açılışı yapıldı.  

Açılışta konuklara hazırlanan tatlı ve pasta çeşitleri sunuldu.

Çubuk’un tek ve Ankara’nın en önemli Pastanelerinden biri olma özelliğine sahip olan ve Atatürk Caddesinde hizmet verecek Lila Bistro'nun işletmecisi Orhan Balcı, “Bu sektörde sadece Çubuklulara değil Ankaralılara da en iyi hizmeti sunacağız” dedi.

Lila Bistro’nun kategorisinde Çubuk’un ilk ve tek olma özelliğine sahip olduğunu vurgulayan Balcı, “Biz Başkent Ankara’nın bir numarası olmayı hedefliyoruz. Tabi en önemlisi kalitemizi ortaya koyarak müşterilerimizi memnun edecek hizmeti ve güveni yakalamak olacak” diye konuştu.

Lila Bistro'nun işletmecilerinde Kudret Acele ve Orhan Balcı, açılış için gelen konukları ile tek tek ilgilenirken ikili örnek bir işletmeci oldular.  

Kaliteli ve profesyonel personelleriyle dikkat çeken Lila Bistro'nun açılışında sevimli palyaçolar da yoldan geçen çocukların ilgi odağı oldu. Yoğun bir ilginin olduğu açılışta cadde, çiçek bahçesine döndü. Çubuk’un tanıdığı birçok isim ve simanın katıldığı açılışta izdiham yaşandı.

Açılışın ardından verilen kokteyl ile tören son bulurken davetliler zengin menüsü ve uygun fiyatları nedeni ile Lila Bistro’nun kısa zamanda kendisini ispatlayacağını belirterek genç yaşta ticarete atılma cesareti gösteren işletme sahipleri Kudret Acele ve Orhan Balcı’ya başarılar dilediler.  

-Yeni Anlayış, Farklı Bir Lezzet Lila Bistro

Günün Çorbası, Hızlı Kahvaltı, Lila Bistro Özel Kahvaltı, Serpme Kahvaltı, Poğaçalar, Su Böreği, Gül Böreği, Açmalar, Karaköy Böreği, Kaşarlı Gözleme, Beyaz Peynirli Gözleme, Patatesli Gözleme, Islak Gözleme, Karışık Omlet, Peynirli Omlet, Mantarlı Omlet, Sosisli Omlet, Vejetaryan Omlet, Osmanlı Omlet, Menemen, Kavurmalı Yumurta, Sahanda Peynirli Yumurta, Sahanda Yumurta, Sahanda Sucuklu Yumurta, Krep, Pastırmalı Yumurta, Kaşarlı Tost, Sucuklu Tost, Karışık Tost, Beyaz Peynirli Tost, Bazlama Kaşarlı Tost, Bazlama Kavurmalı Tost, Bazlama Karışık Tost, Bazlama Sucuklu Tost, Ayvalık Tost, Sosis Tava, Patates Tava, Sigara Böreği, Soğan Halkaları, Çıtırdayan Tavuk, Penne Arabiata, Patlıcanlı Penne, Fettucine Alfredo, Pestososlu Tortellini, Tavuk Noodle, Sebzeli Noodle, Ev Yapımı Mantı, Klask Burger, Chesee Burger, Big Burger, Chicken Burger, Meksika Burger, Kızarmış Peynir Salata, Mevsim Salatası, Izgara Tavuklu Bademli Salata, Ton Balıklı Salata, Sezar Salata, Hellim Salata, Lila Özel, Schintzel, Tavuk Külbastı, Tavuk Pirzola, Mantar Soslu Tavuk, Izgara Köfte, Kiremitte Köfte, Kiremitte Mantar, Mantarlı Tavuk Sote, Kiremitte Tavuk Sarma, Margarita, Sucuklu Pizza, Dört Peynirli Pizza, Ton Balıklı Pizza, Vejeteryan Pizza, Karışık Pizza, Türk Gerçeği Pizza, Waffle, Muz Split, Kesme Dondurma, Meyveli Kup, Baklava, Kadayıf,

Dondurma Çeşitleri, Künefe, Çubuk Höşmerim, Sütlü Tatlılar Supangile, Profiterol, Kazandibi, Sütlaç, Trileçe, Pastalar, Kişiye Özel, Meyveli Rulo, Cheesecake, Malaga, Bardak Çay, Fincan Çay, Meyve Ve Bitki Çayları, Sıcak Çikolatalar, Salepler, Türk Kahveleri, İçecek Çeşitleri, Taze Meyve Suları.

 lila-bistro26-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum