Lezzetin Yeni Adresi Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonu Açılıyor

Lezzetin Yeni Adresi Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonu Açılıyor

Çubuk yeni bir lezzete daha kavuşuyor. Yılların ustası Kalender İnaltekin, Ankara Bulvarı No:19/A da yeni lokantayla Çubuklu müşterilerine hizmet vermeye hazırlanıyor. Yeni Mekanda Lezzetin Yeni Adresi KEMALOĞULLARI Pide ve Kebap Salonu’nun mutlu gününe t

Çubuk yeni bir lezzete daha kavuşuyor. Yılların ustası Kalender İnaltekin, Ankara Bulvarı No:19/A da yeni lokantayla Çubuklu müşterilerine hizmet vermeye hazırlanıyor. Yeni Mekanda Lezzetin Yeni Adresi KEMALOĞULLARI Pide ve Kebap Salonu’nun mutlu gününe tüm ilçe halkı davetlidir.

Başta döner olmak üzere, ızgara çeşitleri, kebap çeşitleri, özel yapım sucuklu, peynirli, kıymalı, kuşbaşılı ve karışık pide çeşitleri, beyti, Adana ve Urfa kebap, tavuk kanat, tavuk şiş, saç kavurma ve İskender gibi birçok yemeğin farklı ve özel bir ambiyansta deneyimli ustalarla hazırlanıp müşterilerine sunulacağı KEMALOĞULLARI Pide ve Kebap Salonu’nun açılışı yapılıyor.

04.05.2015 Pazartesi saat 12.00’de yapılacak lezzetin yeni adresi KEMALOĞULLARI Pide ve Kebap Salonu’nun açılışına tüm ilçe halkı davetlidir.

Çubuk’ta bir ilki gerçekleştirecek KEMALOĞULLARI Pide ve Kebap Salonu, Çubuk turşusunu müşterilerine ikram edecek. ‘Kalite ve Lezzetiyle Çubuk’un Özlediği Lezzet’ sloganıyla hizmete girecek lokantada, ana menüye ilaveten Salata + Ezme + Turşu + Mantar + Cacık + Yumurtalı Lavaşı ikram edilecek.  

Alo Paket Hattı : 837 74 84 – 0533 515 64 36  

kemalogullari.jpgkemalogullari-salonu.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.