Lezzet Ustası Kalender İnaltekin Kurban Bayramını Kutladı

Lezzet Ustası Kalender İnaltekin Kurban Bayramını Kutladı

Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonu Sahibi Kalender İnaltekin, yayımladığı mesajla İslam Aleminin Kurban Bayramını kutladı.

Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonu Sahibi Kalender İnaltekin, yayımladığı mesajla İslam Aleminin Kurban Bayramını kutladı.

Ağız tadında, lezzet dolu bir bayram dileyen ‘Lezzet Mekanı’ Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonu Sahibi Kalender İnaltekin, Kurban Bayramı münasebetiyle yayımladığı mesajında şunlara yer verdi:

“Millet olabilmenin önemli özelliklerinden biri hüzün ve sevinçte birlikte hareket etme, paylaşma, yardımlaşma gibi duygularda bütün toplumun aynı duyarlılığa sahip olmasıdır. Bugüne kadar yaşadığımız ve yaşayacağımız bütün bayramlar da bu birlikteliği, bütünlüğü, kardeşliği ve barışı daha da kuvvetlendirmektedir.

Karşılıklı saygı, sevgi, hoşgörünün, yardımlaşmanın ve dayanışmanın en yoğun olarak yaşandığı bir Kurban Bayramına daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu birlikte yaşıyoruz. Bayramlar insanlar arasındaki sevgi ve saygının perçinlendiği, birbirleriyle olan dargınlıklarını unutarak barıştıkları, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada ağız tadında, lezzet dolu, barış ve kardeşliğin hakim olduğu bir bayram diliyorum.  Her türlü kin ve nefretin bittiği en güzel vakit olan Kurban Bayramının başta güzel ilçemiz Çubuk’a, Ankara’mıza, ülkemize ve bütün insanlığa barış ve mutluluk getirmesini diler, tüm İslam Aleminin bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Bu vesile ile bu toprakları vatan yapan, bugün hür bir şekilde nefes almamıza vesile olan tüm Şehitlerimize Allah’tan Rahmet yüce Türk Milletine, yakınlarına ve sevenlerine de başsağlığı diliyorum. ”

images-(2).jpgindir-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.