LEZZET DÜŞKÜNLERİ KEMALOĞULLARI’NA AKIN ETTİ

LEZZET DÜŞKÜNLERİ KEMALOĞULLARI’NA AKIN ETTİ

KEMALOĞULLARI’NDAN HİZMETTE 30. YILI, YENİ YERİNDE 1. YILI ŞEREFİ İÇİN DÜZENLENEN ETKİNLİĞE LEZZET DÜŞKÜNLERİ ADETA AKIN ETTİ.

KEMALOĞULLARI’NDAN HİZMETTE 30. YILI, YENİ YERİNDE 1. YILI ŞEREFİ İÇİN DÜZENLENEN ETKİNLİĞE LEZZET DÜŞKÜNLERİ ADETA AKIN ETTİ.

Yılların ustası ve baba mesleği aşçılık olan Kalender İnaltekin tarafından geçtiğimiz yıl 4 Mayıs tarihinde Ankara Bulvarı No:19/A da açılan KEMALOĞULLARI Pide ve Kebap Salonu hizmette 30’uncu yılını ve yeni yerinde ise birinci yılını düzenlediği etkinlikle kutladı.

 ‘Kalite ve Lezzetiyle Çubuk’un Aranan Lezzeti Kemaloğullarını Mutlu Gününde Yalnız Bırakmadılar’

Çubuk’ta yıllardır lokantacılık sektöründe faaliyette bulunan Kalender İnaltekin tarafından Ankara Bulvarı’nda açılan Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonu yeni yerinde açılış yıl dönemi için düzenlediği özel programına başta Çubuk olmak üzere Akyurt, Şabanözü ve Pursaklar’dan yüzlerce kişi katıldı. Misafirlerine açılışa özel ücretsiz künefe ikram eden Kemaloğullarını mutlu gününde müşterileri yalnız bırakmadı.  

Mutlu günlerinde müşterilerinin kendilerini yalnız bırakmadığını söyleyen Kalender İnaltekin, “Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayarak Ankara’nın her yerinde lokantamıza gelen tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Allah’ımıza çok şükür lezzet dünyasında müşterilerimize hizmet etmekte 30 yılı geride bıraktık. Yeni yerimizde ise birinci yılı geride bıraktık” dedi.

Başarının tesadüf olmadığını vurgulayan İnaltekin,”Yılların bilgi birikim ve tecrübesiyle bugünlere geldik. Hem hizmetimizle hem kalitemizle hem de sunduğumuz lezzetle bugün 30’uncu yılımızı geride bıraktık” diye konuştu.

KEMALOĞULLARI PİDE VE KEBAP SALONUNU TANIYALIM

Başta döner olmak üzere, ızgara çeşitleri, kebap çeşitleri, özel yapım sucuklu, peynirli, kıymalı, kuşbaşılı ve karışık pide çeşitleri, beyti, Adana ve Urfa kebap, tavuk kanat, tavuk şiş, saç kavurma ve İskender gibi birçok yemeğin farklı ve özel bir ambiyansta deneyimli ustalarla hazırlanıp müşterilerine sunulacağı KEMALOĞULLARI Pide ve Kebap Salonu hizmet vermeye başladı.

Çubuk’ta bir ilki gerçekleştirecek KEMALOĞULLARI Pide ve Kebap Salonu, Çubuk turşusunu müşterilerine ikram edecek. ‘Kalite ve Lezzetiyle Çubuk’un Özlediği Lezzet’ sloganıyla hizmete girecek lokantada, ana menüye ilaveten Salata + Ezme + Turşu + Mantar + Cacık + Yumurtalı Lavaşı ikram edilecek.

KEMALOĞULLARI PİDE VE KEBAP SALONUNU

Adres: Ankara Bulvarı No: 19/A Çubuk

Tel: 0312 837 74 84

GSM: 0533 515 64 36 

2dsc07664-vert-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.