Lezzet Dünyası Lila Pasta-Cafe Açıldı

Lezzet Dünyası Lila Pasta-Cafe Açıldı

Lila Pasta – Cafe kesilen kurban ve dualarla açılışı yapıldı. Açılışı Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş ve Lila Pasta- Cafe’nin sahibi Orhan Balcı birlikte yaptı.

Lila Pasta – Cafe kesilen kurban ve dualarla açılışı yapıldı. Açılışı Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş ve Lila Pasta- Cafe’nin sahibi Orhan Balcı birlikte yaptı.

Yavuz Selim Mahallesi Hükümet Caddesi üzerinde görkemli bir açılışla hizmete giren Lila Pasta-Cafe’nin açılışına işadamlarından protokole, siyasilerden vatandaşlara bir çok kişi katılırken Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet de katıldı.

Düzenlenen törende, yapılan dua ve kesilen kurbanın ardından Kaymakam Çenet ile iş yeri sahibi Orhan Balcı açılış kurdelesini birlikte kesti.

Açılışta konuşan Kaymakam İbrahim Çenet, işyeri sahibi Orhan Balcı’nın yeni şubelerle ilçeye yatırım yapmaya devam ettiğini söyledi. Her yeni yatırımın ilçe ve ülke ekonomisine katkı verdiğini anlatan Kaymakam Çenet, şunları söyledi:

“Yeni iş yerimiz ilçemize hayırlı ve uğurlu olsun. Çubuk yeni yatırımlarla her geçen gün büyüyor ve gelişiyor. İlçemize açılan her yeni işletme bizleri memnun ediyor. Böylesi güzel ve nezih bir mekanı açan genç girişimci arkadaşımızı tebrik ediyoruz.”

Lila markasıyla Çubuk’a pastane ve cafe sektöründe farklı bir konsept getirdiklerini söyleyen Lila sahibi Orhan Balcı ise, “Açılışımıza gerek çiçekleriyle, gerek katılımlarıyla katılarak bizleri onurlandıran sevgili dostlarımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 Konuşmaların ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Kendine özgü incelikteki servis anlayışı, farklı mönüsü, Lila2ya özgü atmosferi ile dikkat çeken Lila Pasta – Cafe Çubuk’un vazgeçilmez lezzet duraklarından biri olmaya devam ediyor.

Açılışa Kaymakam Çenet’in yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Zabıta Müdürü Ahmet Karakuş, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Lila Pasta - Cafe

Adres: Yavuz Selim Mah. Hükümet Cad. 44/A Çubuk

TEL: 0312 837 77 07

lila-009.jpglila-010.jpglila-011.jpglila-012.jpglila-013.jpglila-014.jpglila-015.jpglila-016.jpglila-017.jpglila-018.jpghj

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.