Kutsal İttifak Basıldı

Kutsal İttifak Basıldı

Melih Gökçek’in içki timi kurduğu haberlerinin basında patladığı akşam iki CHP’li ve iki gazeteci Trilye’de kutlama yemeği yediler. İşte ayrıntılar ve şok diyaloglar...

Dün akşam Ankara"nın en tanınmış restaurantlarından Trilye"de çok ilginç bir kutlama vardı. Önce masadakilerin fotoğrafını çekelim, daha sonra da masaya yatırılan konunun.

Orta yaşı geçkin Ankara CHP Milletvekili, bir CHP"li ilçe Başkanı, magazin yazılarıyla tanınsa da ara sıra siyaset yazan bir köşe yazarı ve tirajı 200 binin altında olan bir gazetenin muhabiri bir araya geldiler. Sohbet ilerledikçe bu dörtlüyü bir araya getiren ana konunun Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek olduğu anlaşıldı. Bu dörtlünün hesaba katmadıkları tek unsur, yan masadaki gazeteciydi...

Çok ilginç sohbeti ilk açan CHP"li Milletvekili oldu, “Şhowmen Melih iyi şişti ha…”

Köşe yazarı, “Şey de mi, içki için özel tim kuruldu haberleri...”

HABERLERİ MUZAFFER HOCA POMPALADI

CHP"li Vekil, “He yav… Muzaffer Hoca pompaladı haberleri… Kardeşim herif de hak etti yani… Çok ezdi hocayı… Tim mim de yok ha! Bizim Y…."a da telefon açtım o da bindirecek Melih"e… Görsün bakalım öyle dayı dayı poz atmak neymiş televizyonlarda!”

CHP İlçe Başkanı, “Sayın Vekilim, Turgut"la bizim Başkanın arası çok iyi… Ahlatlıbel"de, Kale"de sık sık görüşüyorlar… Lojistik desteğimiz de var ha…”

CHP"li Milletvekili, “Turgut Büyükşehir"den umudu kesti, Keçiören"i kurtarmak istiyor. Turgut namuslu adam aslında ama Tayyip işareti Melih"e çaktı…”

Bu arada söze muhabir girer, “Bugün büroda arkadaşlarla araştırdık. Melih Gökçek 15 senedir tek bir bara, pavyona içki konusunda baskı yapmamış, tam seçim arifesinde niye yapsın ki? Aslına bakarsan uydurma haber bunlar da…”

CHP"li Milletvekili, “Ya sen Melih"in adamısın herhalde… Napcan, uydurma muydurma Allah Allah! Sanki CHP ile ilgili yapılan haberlerin hepsi gerçek… Bırak biraz da biz uydurak…” (gülüşmeler)

Muhabir, “Allah"tan kork ya… O kadar haberi baban mı yazdı? Muzaffer Hoca tekrar aday olacak mı? Sen onu söyle Sayın Vekil!”

CHP"Lİ VEKİL: ÖNDER SAV ERYILMAZ"IN HEDİYESİNİ YAZIYLA GERİ GÖNDERDİ

CHP"li Milletvekili, “Ya Hoca"nın işi yaş… Önder Sav"a hediye çanta göndermiş, Sav"da çantayı Muzaffer Eryılmaz"a bir yazıyla geri göndermiş. Ne demek bu? Seninle işimiz bitti demek. Tabi Melih"le tartışmalarında sönük kalması da işini bitirdi. Hoca da anlıyor aday yapılmayacağını diğer mağdurla beraber kafa kafaya verip, "Madem biz olamıyoruz, bari Melih de olmasın" diye uğraşacaklar artık… Bundan sonra vakitleri de müsait…” (Gülüşmeler)

CHP İlçe Başkanı, “Bu tim işini büyütmek lazım… Büyükşehir timi falan yerde, orada burada gibi…”

CHP Milletvekili, “Ortada tim var da biz mi büyütmüyoruz! Bu işler algı işi. Neyi verirsen, onu doğru algılarlar… Bir de Ramazan ayı ya. İçki timi işi tutar… Vur vur inlesin!” (Gülüşmeler)

Kaynak: Turktime

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum