Kursiyerlerden Kaymakam Dallı'ya Tablo

Kursiyerlerden Kaymakam Dallı'ya Tablo

Çubuk Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle açılan resim kursundan mezun olan öğrenciler Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı’yı ziyarete ederek yağlı boya tablo hediye ettiler.

Çubuk Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile açılan kurslarda hanımlara Yağlı boya, sulu boya ve kara kalem resimler konusunda derslerin verilmesinin önemine dikkat çeken Kaymakam Dallı, hanımları başarılı çalışmalarından dolayı kutladığını belirtti. Kaymakam Dallı,"" Çubuk İletişim Dostluk ve Sanat Fuarında sergilediğiniz ürünler ve standınız ile katılımcıların ilgisini çektiniz. Çubuk"u el emeği göz nuru ürünlerinizle en güzel şekilde tanıtıyorsunuz. Sizleri güzel uğraşlarınızdan dolayı tebrik ediyorum. Üreten toplum olmak işte budur. Yediden yetmiş yediye herkes kendince bir şeyler üretmesi gerekmektedir"" dedi

Kursiyerleri temsilen Ferda Demirci, Fatma Önal, Ayşe Kırca, Nazik Gülinay ve Bera Tuğluca Kaymakam Dallı"yı makamında ziyaret etti. Teşekkür nedeniyle gerçekleştirilen ziyaret sırasında konuşan Nazik Gülinay, “Yaptığımız ürünleri teşhir amacıyla bizlere sergi açılması konusunda yardımcı olmanızı istiyoruz. Elimizde çok miktarda ürün var. Şimdiye kadar biz kadınlara her zaman büyük destek verdiniz. Ürünlerimizin pazarlanması ve sergilenmesi konusunda da bizlere destek olursanız seviniriz. Desteklerinizden dolayı teşekkür ederek saygılarımızı sunuyoruz” şeklinde konuştu.

Kursiyerlerden Ferda Demirci, Çubuk Kaymakamı Meftun Dallı"nın yağlıboya portresini başkana hediye ederek hoş bir sürpriz yaptı. 8 aydır resim kursuna devam ettiğini söyleyen Ferda Demirci, ""Sayın Kaymakamımıza karşı bir sevgim vardı. Bunu tabloya yansıtarak bir jest yapmak istedim. Katıldığım resim kursu sayesinde yeteneğimi geliştirme fırsatı buldum"" diye konuştu.

Kendisine hediye edilen resimden dolayı teşekkür eden Kaymakam Dallı, eğitim ve yapılan çalışmalar hakkında bir süre hanımlarla sohbet etti.

Daha sonra kursiyerler, Halk Eğitim Müdürü Asım Güler"e, Milli Eğitim Müdürü M. Mensur Toprak ve Şube Müdürü Salih Kahraman"a birer tablo hediye ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.