Kredi kartlarının 'ek nimetleri' var

Kredi kartlarının 'ek nimetleri' var

Bankalararası rekabet, kredi kartlarıyla birçok "ek hizmet'' sunulmasını sağlıyor, ancak kullanıcılar kartlarının kendilerine sağladığı bu hizmetleri pek de bilmiyor

Garanti Bankası Bonus kart kullanıcılarına maç biletinden uçak ve otobüs biletine, çiçek göndermekten DVD, VCD, CD ve kitap ısmarlamaya kadar bir dizi hizmet sunuyor. Havaalanında vale hizmeti, araçları yolda kaldığında en yakın tamirhaneye çekilmesi, kullanıcıların evleri için su, elektrik problemleri, anahtar kaybı, sağlık problemleri gibi acil çözüm gerektiren sorunlarında da hizmet veriliyor. Camcı, tesisatçı, elektrikçi, anahtarcı, duvar işleri, boyacılar, marangozlar, elektrikli ev aletleri tamircileri, anten bağlantı ustaları, halı dekorasyonu ve halı yıkama firmaları, ilaçlama, temizlik, evden eve nakliyat, güvenlik, çelikkapı şirketleri, ısıtma ve havalandırıcılar da kartın sağladığı hizmetler arasında bulunuyor.

ALIŞVERİŞ SİGORTASI
İş Bankası tüm kredi kartlarına, kaybolma ve çalınma, ferdi kaza ve alışveriş sigortası sağlıyor. Citibank da müşterilerine özenle seçtikleri bir armağan kırılırsa ya da kaybolursa alışveriş sigortası sunuyor. Fortis Bank da Fortis Güvence Planı altında kredi kartı hesap ekstresi borç bakiyesi, kaza sonucu ölüm, kaza sonucu sürekli sakatlık, gasp, kapkaç teminatı sunuyor. Teminat bedelleri 12 aylık toplam 96 YTL'lik taksitli işlem şeklinde tahsil ediliyor.
(Sabah)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.