Konsere Büyük İlgi

Konsere Büyük İlgi

Radyo Kervan’ın düzenlemiş olduğu Hasan Dursun ve İbrahim Cuşan Konserine halk büyük ilgi göterdi.

HASAN DURSUN, ÇUBUK 

    Çubuk Belediyesinin katkıları ve ilçede bulunan Radyo Kervan tarafından organize edilen ramazan etkinliğine Hasan Dursun ve İbrahim Çuşan konuk oldu.

İlahi ve Türk Tasavvuf musikisinin önemli isimlerinden Hasan Dursun ve İbrahim Cuşan, Atatürk Parkında verdiği konserle Çubuklulara eşsiz bir müzik ziyafeti sundular. Sunuculuğunu Radyo programcıları Mustafa Sandık (Esmer) ve (Gecenin Efendisi) İbrahim'in  yaptığı konser için Atatürk Parkına gelen vatandaşlar, keyifli dakikalar yaşadı. Yaklaşık 2 buçuk saat süren konser boyunca sanatçı Dursun, birbirinden güzel eserleri Çubuklular için seslendirdi.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden ve eski belediye başkanlarından Süleyman Haksever"inde izlediği konser, Çubuklulardan büyük alkış aldı. Konserde bir konuşma yapan Başkan Lokman Özden, Ramazan ayının yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu hatırlatarak, yaptıkları sosyal faaliyetleri anlattı. Başkan Özden,""ilçede yaşayan komşular arasındaki dayanışmanın, yardımlaşmanın daha da artırılması gerekmektedir. Bunun içinde bu ay bir fırsattır ve bu manevi atmosfer, sofralarımıza da yansımalıdır. Bu mübarek ayda soframızı komşumuzla paylaşalım. Yardımlaşma ve paylaşımı çocuklarımıza öğretelim. İlçemizde görüyoruz ki çok şükür hemşerilerimiz geleneklerine sahip çıkıyor. Bizde bu ayda her gün başka bir sofrada misafir olmaya çalışıyoruz""şeklinde konuştu

Sanatçı Dursun da Çubuk"ta olmaktan ve konser vermekten mutluluk duyduğunu dile getirdi. Konserin ardından vatandaşlara çekilişlerle çeşitli hediyeler dağıtıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.