Konferansa Yoğun İlgi

Konferansa Yoğun İlgi

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Çubuk Müftülüğü tarafından düzenlenen "KUR'AN VE İNSAN" konulu konferansa vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Çubuk Halk Eğitim Merkezi Konferans salonunda İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen konferansa, Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, İlçe Müftü Vekili Nurullah Karataş, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

1.20100419105522.jpg

2.20100419105349.jpg

Konferans saygı duruşu,İstiklal Marşı ve Kur'an tilavetinin ardından, İlçe Müftü Vekili Nurullah Karataş'ın konuşması ile başladı. Karataş, 'Peygamberi Hatırlamak, Kur-an'ı okumadan, anlamadan olmaz. Çünkü o'nun hayatı Kuran'dı' dedi.
 

3.20100419105435.jpg
Konferansa konuşmacı olarak katılan ilahiyatçı Prof. Dr. Halit Ünal, Kuran'ı Kerim'in mucizeleri ve Hazreti Muhammed (sav)'in hayatı hakkında bilgiler aktardı. 

ozden.jpg

Prof.Dr.Halit Ünal'ın konuşmasının ardından söz alan Lokman Özden ise "Bu konferansların artarak devam etmesini temenni ederek,proğramı düzenleyenlere teşekkür etti.

Camii Kebir Müezzini Ahmet Ünal'ın okuduğu ilahilerin ardından konferans sona ererken, konferans çıkışında katılımcılara ücretsiz Kuran'ı Kerim ve Ayet Kartelası hediye edildi.

is.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.