Koca Ailesinin Mutlu Günü

Koca Ailesinin Mutlu Günü

Çubuk ilçesinin tanınmış iş adamlarından Sabri Koca’nın oğlu, Kocalar Grubu Yönetim Kurulu üyesi Yasin Sefa Koca, dünya evine girdi.

Ankara’nın siyaset, iş ve bürokrasi dünyasının bir araya geldiği düğün törenine, eski devlet bakanı ve Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Ak Parti Çubuk İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Baştaş Çimento Fabrikası Genel Müdürü Hüseyin Burak Akın, Yapı Denetim ve Deprem Mühendisleri Derneği Başkanı Nazmi Şahin, Siyasi Parti temsilcileri, işadamları, bürokratlar ve yakınları olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Merve Cevatemre ve işadamı Yasin Sefa Koca çiftinin düğününde, nikahı Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan kıyarken nikah şahitliğini eski devlet bakanı ve Ak Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler, Ak Parti İlçe Başkanı Baki Demirbaş, Baştaş Çimento Fabrikası Genel Müdürü Hüseyin Burak Akın, Yapı Denetim ve Deprem Mühendisleri Derneği Başkanı Nazmi Şahin, Hasan Cevatemre, Kurtuluş Beyribey ve eski Saray Belediye Başkanı Hasan Coşkun birlikte yaptılar.

Davetlileri selamlayan Başkan Acehan, ’’Yeni bir ailenin bireyleri olan Merve ve Yasin Sefa’ya ömür boyu mutluluklar diliyorum’’ dedi.

Bu evlilikten hayırlı evlatların dünyaya gelmesini dileyen Milletvekili İşler’de, evlilik cüzdanını geline teslim ederek, evliliklerde asıl olanın aile birliğini ömür boyu sürdürebilmek olduğunu belirterek, yeni çifte sağlık ve mutluluklar diledi.

Evliliklerin uzun sürmesinin en önemli kuralının biz olmayı bilmek olduğuna dikkat çeken İşler, ‘’Bu güzel nikaha bizler resmi, sizlerde fahri şahitlik yaptınız. Rabbi bu evliliği her iki tarafa da hayırlı mübarek eylesin. Evlilik uzun bir yolculuk bu yolculukta anlayış, sevgi ve hoşgörü olması gerekir. Rabbim bu aileye vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eylesin. Sevgili gençlerimize bizim tavsiyemiz bugüne kadar bendiniz, bugünden sonra biz olmalısınız. Biz olmayı başarabilirseniz mutlu bir yuva kurarsınız’’ diye konuştu.

 İşadamı Sabri Koca’da düğün törenlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür ettiğini belirterek, ‘’Cenab-ı Allah herkese evladını evlendirme mutluluğu tattırsın’’ diye konuştu.

Çubuklu İş adamlarının da yoğun bir şekilde katıldığı düğüne inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Hanefioğlu İnşaat Emlak sahibi Mustafa Hanefioğlu ile Hanefioğlu Gayrimenkul İnşaat Naci Hanefioğlu firmalarının sahipleri ve yöneticileri de katıldı.

Davetlilerin büyük ilgiyle izlediği nikah töreninin ardından gelin ve damadın oyunları ilgi odağı oldu. Renkli görüntülere sahne olan yüzlerce kişinin katıldığı gecede ünlü türkücü Bülent Sertaş ve yerel sanatçılar seslendirdiği müziklerle davetlileri coşturdu. Masaları tek tek dolaşarak türkülerini davetliler ile birlikte söyleyen Bülent Sertaş’ın samimiyeti herkes tarafından beğeni ile karşılandı.

Ankara havalarının hareketli müzikleri ile şenlik alanına dönen otelin salonunda konuklar, Merve ve Yasin Sefa Koca çiftini de aralarına alarak gönüllerince oynadılar.

2dsc00325.jpg2dsc00341.jpg2dsc00350.jpg2dsc00354.jpg2dsc00360.jpg2dsc00374.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.