Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Aydoğdu Gazze'de

Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Aydoğdu Gazze'de

Çubuk ve Ankara Büyükşehir Belediye MEclis Üyesi Hamza Aydoğdu Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi olarak beraberindeki heyet ile birlikte Gazze’de incelemelerde bulundu.

Çubuk Belediye Meclis Üyesi ve Kızılay Yönetim Kurulu Üyesi Hamza Aydoğdu ve beraberindeki heyet Gazze"de incelemelerde bulunmak ve Filistin Kızılayı"nın 40. Yıldönümü kutlamasına katılmak üzere Gazze'ye gitti.


Türk Kızılayı heyeti yaptığı ziyarette Filistin halkının yaralarını sarmak için önümüzdeki dönem bölgede yürüteceği yardım çalışmalarının detaylarını da Filistin ve İsrailli yetkilerle paylaştı.

Türk Kızılayı heyeti, Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas"ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen Filistin Kızılayı"nın 40. Yıl dönümü kutlamalarına ve Genel Kuruluna katıldı. T.C. Telaviv Büyükelçisi Namık Tan'ın resepsiyonu ile başlayan program Ramallah Kültür Sarayı"nda gerçekleşti. Filistin Kızılayı Genel Kongresi ile devam eden program Türk Kızılayı Genel Başkanı Tekin Küçükali  kongre üyelerine yaptığı konuşma ile devam etti.

4 gün süren ziyarette Kızılay heyeti İsrail"in Ulusal Derneği Magen David Adom"un Genel Başkanı ile de Gazze yardımlarına ilişkin temaslarda bulundu. Ziyaretin son gününde Hamza Aydoğdu ve beraberindeki heyet Gazze Şehir Merkezinde incelemelerde bulundu. Gazze"deki son durumu yakından görme fırsatı bulan heyet, çadır kent ziyareti yaparak ve yardım dağıtım programını yerinde inceledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum