Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Törenle Açıldı

Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Törenle Açıldı

Çubuk’ta Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği törenle açıldı. Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği için ‘Ağız ve Diş sağlığı çok önemlidir. Bu nedenle açılışını yaptığımız bu poliklinikte ilçemizde

Çubuk’ta Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği törenle açıldı. Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği için ‘Ağız ve Diş sağlığı çok önemlidir. Bu nedenle açılışını yaptığımız bu poliklinikte ilçemizde önemli bir boşluğu dolduracağına inanıyorum’ dedi

Yıldırım Beyazıt Mahallesi Ankara Bulvarı üzerinde hizmet verecek Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği törenle hizmete girdi. Açılışa Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende yeni açılan Polikliniği tanıtan Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sahiplerinden Dr. Sinan Çengel, “Çubuk’ta Ekim 2015 tarihinde yapımı için karar verilen ve bu üç aylık süre içinde yapımı tamamlanan polikliniğimizde, büyük hastanelerde verilen tüm hizmetler sunulacaktır. Polikliniğimizde, 9 adet diş ünitesiyle birlikte 6 Diş Hekimi, 1 röntgen teknisyeni, 2 ağız ve diş klinik yardımcısı, 2 diş protez teknisyeni, 2 bilgi işlem personeli ve 2 temizlik personeli ile birlikte Çubuklu vatandaşlarımıza sağlık hizmeti verecektir. İçinde sistem ve sterilizasyon odası, çocuk üniteleri, diş protez odası, ameliyathane, çocuk oyun park, engelli tuvaleti, yemekhane, personel dinlenme ve soyunma odaları ve bebekli hastalarımız için bebek emzirme odası bulunmaktadır. Tüm ilçe halkına, hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Açılışta konuşan Çubuk Belediye Başkanı Dr. Tuncay Acehan, ilçeye kazandırdıkları yeni yatırımdan dolayı Kırkkonaklar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği sahiplerine teşekkür ederek, “Kırkkonaklar ailesine bu gayretlerinden dolayı teşekkür ederim. Beş yıldızlı otel kalitesinde yeni sağlık hizmetini Çubuklu vatandaşlarımızın hizmetine sundular. Bu sağlık kuruluşu vatandaşımızın sağlık hizmetine erişimini kolaylaştıracaktır. Hayatta en değerli varlığımız sağlığımızdır diyor ve yeni tesisimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” diye konuştu.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin ise, konuşmasında Çubuk’un önemli bir sağlık hizmetine kavuştuğunu söyleyerek, hayırlı ve bereketli kazançlara vesile olmasını diledi.

Ağız ve Diş Sağlığı konusunda bilgilendirmelerin de yapıldığı açılışta, açılışa katılan ailelerin çocukları da polikliniğin içerisinde bulunan çocuk oyun alanında oynarken, açılışın sonunda fotoğraf çektirerek eğlendiler.

adres-vert.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum