Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün'den haber alınamıyor

Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün'den haber alınamıyor

Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün'den haber alınamıyor

Çubuk'taki şehit cenazesinde CHP lideri Kılıçdaroğlu'na yumruk atmaktan gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Osman Sarıgün’ün, güvenlik gerekçesiyle Akkuzulu’daki evinden ayrıldığı, telefonunu da kapalı tuttuğu belirtildi.
Kılıçdaroğlu'na yumruk atan Osman Sarıgün'den haber alınamıyor

Geçtiğimiz günlerde Çubuk'taki şehit cenazesinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yumruk atmaktan gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla tahliye edilen Osman Sarıgün’ün, güvenlik gerekçesiyle Akkuzulu’daki evinden ayrıldığı, telefonunu ise kapalı tuttuğu belirtildi. 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, şehit cenazesinde darp edilmesi olayıyla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Osman Sarıgün, Çubuk’un Akkuzulu Mahallesi’nde yaşadığı evden ayrıldı. İddiaya göre, Osman Sarıgün, CHP'lilerin tepkileri üzerine güvenlik gerekçesiyle Akkuzulu köyündeki evinden ayrılarak, şehir merkezinde; Altındağ’da bulunan dairesinde yaşamaya başladı.

Mahalle sakinleri, Osman Sarıgün’ün adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının ardından mahalle statüsündeki Akkuzulu köyünde kısa bir süre gördüklerini, daha sonra bir daha rastlamadıklarını söylediler. 

Gazetemize konuşan Akkuzulu Mahalle Muhtarı Halil Kökmen, Osman Sarıgün’ün telefonlarının günlerdir kapalı olduğunu, ailesinin dahi kendisinden haber alamadıklarını söylediğini aktardı.

Şimdilik Osman Sarıgün’ün Akkuzulu’ya ne zaman geleceği kimse tarafından bilinmiyor.

Öte yandan saldırıyla ilgili açılan soruşturma devam ediyor. Olaya tanıklık edenlerin ve mahalle sakinlerinin ifadesine hala başvurulmadığı öğrenildi. 

SÖZCÜ ÇELİK: “İHRAÇ OLDUĞUNU SÖYLEDİK…”

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Osman Sarıgün’ün partilerinden ihracı ile ilgili partisinin Kızılcahamam kampında açıklama yapmış ve şunları söylemişti:

"İl Disiplin Kurulu bu meseleye bakıyor. Biz bu şekilde bir ihraç olduğunu açık bir şekilde söyledik. Kendi süresi içinde gerçekleşecektir. Normal olarak kurul o kararı icra edecektir. Biz zaten kesin ihraç talebiyle disipline sevk edildiğini söyledik.”

OSMAN AKDOĞAN / HABERVAKTİM

Gazeteilksayfa.com

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum