Kemaloğulları’ndan Gösterilen Yoğun İlgiye Teşekkür

Kemaloğulları’ndan Gösterilen Yoğun İlgiye Teşekkür

Ankara Bulvarı üzerinde bulunan Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonu diğer günlerde olduğu gibi Ramazan boyunca da büyük ilgi görüyor.

Ankara Bulvarı üzerinde bulunan Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonu diğer günlerde olduğu gibi Ramazan boyunca da büyük ilgi görüyor. 

Çubuk’ta Ramazan boyunca iftar sofrasında en çok tercihe edilen lokanta olma unvanına sahip olan Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonu, müşterilerin rezervasyon taleplerine yetişmekte zorlanıyorlar.

Tüm İlçe halkının Ramazan Bayramını şimdiden kutlayan Kemaloğulları Pide ve Kebap Salonu sahiplerinden Kalender İnaltekin, kendisi ve kardeşlerinin müşterilerini en iyi şekilde memnun etmek için çalıştıklarını söyledi. 

Yemeklerine sevgilerini kattıklarını anlatan İnaltekin,  “Bu iş bizim baba mesleğimiz. Biz bu işi severek yapıyoruz. Severek hizmet ettiğimiz için de müşterilerimiz çok memnun. Özellikle Ramazan boyunca yoğun bir talep var. Ramazanın ilk gününden son gününe kadar Elhamdülillah tam kapasite çalıştık. Sadece lokantada değil bir o kadar da evlere ve iş yerlerine de servis yaptık. Bize gösterilen bu ilgiden dolayı tüm müşterilerimize teşekkür ediyoruz” dedi. 

-Teşekkürler Çubuk

Müşterilerinde çok sayıda teşekkür ve övgü almanın çok mutluluk verici olduğunu dile getiren İnaltekin,  “Lokantamıza gelen tüm müşterilerimizin memnun ayrılmaları ve teşekkür etmeleri bizleri çok sevindiriyor. İnanın bu duygu maddiyatla ölçülemez. Biz tüm Çubuk halkına teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 

-Yer olmadığı için geri göndermek zorunda kaldığımız müşterilerimizden özür dileriz

Yoğunluk nedeniyle geri çevirmek zorunda kaldıkları müşterilerinin olduğunu hatırlatan İnaltekin, “İstemeyerekte olsa yer olmadığı için çok sayıda müşterimizi geri çevirmek zorunda kaldık. Bu nedenle biz müşterilerimizden özür dileriz. Elimizde olmayan nedenlerle müşterilerimiz kırılmış olabilirler. Ancak önceden randevu alan müşterilerimizin hakkını korumak için birçok müşterimizi geri çevirmek zorunda kaldık. Bu nedenle bu tür olayların yaşanmaması için müşterilerimize önceden randevu almaları tavsiyesinde bulunuyoruz” ifadesini kullandı.      

-Tüm İslam Aleminin Ramazanı Mübarek Olsun

Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını Kutlayan İnaltekin, "Bir Bayramını daha birlikte kutlamanın mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz.  Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik duygu ve hislerinin güçlendiği ve insan olmanın güzelliğinin daha yoğun hissedildiği günlerdir. Özlediğimiz o eski bayramlar tadında, birlik ve beraberlik duygusu içinde; bereket dolu bir bayram dilerim. Ramazan Bayramınız kutlu olsun” dedi.

2dji_0609-001.jpg2dji_0618.jpg2dji_0696.jpg2dji_0636.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.