KEMALOĞULLARI PİDE VE KEBAP SALONU AÇILDI

KEMALOĞULLARI PİDE VE KEBAP SALONU AÇILDI

Çubuk yeni bir lezzete daha kavuştu. Yılların ustası baba mesleği aşçılık olan Kalender İnaltekin, Ankara Bulvarı No:19/A da yeni lokantasıyla Çubuklu müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Çubuk yeni bir lezzete daha kavuştu. Yılların ustası baba mesleği aşçılık olan Kalender İnaltekin, Ankara Bulvarı No:19/A da yeni lokantasıyla Çubuklu müşterilerine hizmet vermeye başladı.

‘Kalite ve Lezzetiyle Çubuk’un Özlediği Lezzet’

Çubuk’ta yıllardır lokantacılık sektöründe faaliyette bulunan Kalender İnaltekin tarafından Ankara Bulvarı’nda açılan Kemaloğulları Pide Ve Kebap Salonu’nun açılışına Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Eldivan Kaymakamı Sinan İnaltekin, İlçe Müftüsü Bilal Kara, Ankara Lokantacılar Kebapçılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Aztekin ve ilçe halkı davet etti.  

Açılışta konuşan Ankara Lokantacılar Kebapçılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Aztekin, ilçeye yakışır bir lokantanın açılışının yapıldığını söyledi. Kemaloğulları Pide Ve Kebap Salonu’nun hem ustaları hem de mekanıyla Ankara’da örnek gösterilecek mekanlardan biri olduğunu ifade eden Aztekin, hijyen ve kaliteyi arayanların gönül rahatlığı ile yemek yiyecekleri lokantanın açılışını yapmaktan çok memnun olduğunu kaydetti.

Daha sonra konuşan Başkan Acehan ise, Çubuk’un kamu kurum ve kuruluşların yanında özel sektöründe yaptığı yatırımlarla üniversite kenti olmaya hazırlandığını ifade etti. Bu anlamda ilçelerine yatırım yapan herkese destek olmaya çalıştıklarını aktaran Başkan Acehan, ‘’Özel sektörümüzün de yaptığı ve yapacağı yatırımlarla birlikte Çubuk’ta istihdam artacak ve şehir üniversit kenti olmaya hazır hale gelecek. Bu iş yerleri gibi ilçeye her geçen gün yenilerinin açılması bu anlamda çok olumlu ve manidardır. İş yerini tekrar burada açıp işletmesini yürüten Kalender İnaltekin ve ailesine teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum’’ dedi.

Yeni mekanın ilçeye hayırlı uğurlu olmasını dileyen Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin ise, bu tür yeni mekanlara ihtiyaç olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından İlçe Müftüsü Bilal Kara’a tarafından dua yapıldı. Daha sonra Çubuk Kaymakamı Cemal Şahin, Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan, Eldivan Kaymakamı Sinan İnaltekin, İlçe Müftüsü Bilal Kara, Ankara Lokantacılar Kebapçılar ve Köfteciler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Aztekin ve işyeri sahibi Kalender İnaltekin tarafından birlikte açılış kurdelesi kesildi.

Müzik dinletisiyle devam eden açılışta, davetliler çeşitli ikramlarda bulunuldu.  

KEMALOĞULLARI PİDE VE KEBAP SALONUNU TANIYALIM

Başta döner olmak üzere, ızgara çeşitleri, kebap çeşitleri, özel yapım sucuklu, peynirli, kıymalı, kuşbaşılı ve karışık pide çeşitleri, beyti, Adana ve Urfa kebap, tavuk kanat, tavuk şiş, saç kavurma ve İskender gibi birçok yemeğin farklı ve özel bir ambiyansta deneyimli ustalarla hazırlanıp müşterilerine sunulacağı KEMALOĞULLARI Pide ve Kebap Salonu hizmet vermeye başladı.

Çubuk’ta bir ilki gerçekleştirecek KEMALOĞULLARI Pide ve Kebap Salonu, Çubuk turşusunu müşterilerine ikram edecek. ‘Kalite ve Lezzetiyle Çubuk’un Özlediği Lezzet’ sloganıyla hizmete girecek lokantada, ana menüye ilaveten Salata + Ezme + Turşu + Mantar + Cacık + Yumurtalı Lavaşı ikram edilecek.

2img_4996.jpg2img_4960.jpg2img_4999.jpg2img_5008.jpg2img_5010.jpg2img_5018.jpg2img_5033.jpg2img_5044.jpg2img_5018-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum