KAYMAKAMLIK’TA BAYRAMLAŞMA...

KAYMAKAMLIK’TA BAYRAMLAŞMA...

İlçe Kaymakamlığı’nda her yıl geleneksel olarak yapılan “Bayramlaşma Töreni” eskiden olduğu gibi yine ‘Kaymakamlık Bahçesi’nde gerçekleşti.

Şuayip YAMAN

9 günlük Bayram tatili sonrası Kurban Bayramı kutlama programı dâhilinde 18 Temmuz günü (ilk mesai günü) saat 14:00’de Kaymakamlık Bahçesi’nde “Bayramlaşma Töreni” gerçekleştirildi.

İlçe Kaymakamı Âdem Keleş’in ev sahipliğini yaptığı Bayramlaşma Töreni’ne; Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş, Başkan yardımcıları Harun Olmuş ve Lokman Kılıç, Çubuk Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kantar, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Tahir Güzel, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Caner Koca, AK Parti İlçe Başkanı Erhan Kuşçu ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Can Kaderoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı İhsan Mutlu ve yönetim kurulu üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ve kaymakamlık personeli katıldı.

İlçe Kaymakamı Âdem Keleş ile İlçe Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş ve İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kantar, konukların bayramını ayrı ayrı kutlayarak onlarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Katılımcılara Kaymakamlık personeli tarafından çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Çubuk İlçe Kaymakamı Adem Keleş, Bayramlaşma sonrası yaptığı açıklamada, Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir.

Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir.

Bu Bayram insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel bir gündür.
 

Kurban Bayramının insanlığa, ülkemize ve halkımıza barış, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bu duygularla, Türk Milletinin, Çubuk halkının, Kamu Çalışanlarımızın ve Basınımızın Mübarek Kurban Bayramlarını içtenlikle kutluyor, sağlık ve mutluluk içinde, nice huzurlu günlere hep birlikte ulaşmayı temenni ediyorum diyerek sözlerini noktaladı.

Çubuk İlçe Belediye Başkanı Av. Baki Demirbaş ise yaptığı açıklamada, “Bu vesile ile Çubuk halkının Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.

Bayram öncesi Belediye olarak vatandaşlarımızın huzur içinde bir bayram geçirmesi için bütün önlemleri almıştık. Bu suretle halkımız kazasız - belasız bir bayram geçirdi. 

Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramımız kutlu olsun. 

Tüm ülke ve ilçe halkına; Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu daha nice Kurban Bayramları diliyorum dedi. 

 20220718-140409-vert.jpg

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.